Ammattiliitto Pro
Valikko
  • Pro+
  • Pro-kassa
  • Muut Pron verkkopalvelut
26.10. klo 15:31

Osinkoja 32 miljoonaa euroa ja kannattavuus vain paranemaan päin – Vaikuttaako tämä sellaisen yrityksen osavuosikatsaukselta, joka käy henkilöstön vähentämiseen tähtääviä yt-neuvotteluja, kysyy kiinteistöpalvelualan sopimusalavastaava Ammattiliitto Prosta.

26.10. klo 14:32

Onnea Anne, Mika, Jaana, Pentti, Ulla ja Virpi! Kiitos hyvästä työtä luottamusmiehenä

24.10. klo 12:32

Työaikaa pitäisi pidentää, mutta miten? Borealis Polymersin luottamusmies ja Fiskarsin henkilöstöpäällikkö valottavat tilannetta yrityksissä. Kemianteollisuuden ja kulutustavara-alojen työntekijät ja työnantajat kokoontuivat yhteiseen seminaariin Helsingin Ruoholahteen viime viikolla.

24.10. klo 10:32

– Luottamushenkilöillä tulisi olla oikeus saada edustamiensa työntekijöiden palkkatiedot ja -perusteet. Kuitenkin jokaisella työntekijällä on edelleen oltava oikeus kieltää omien palkkatietojensa julkistaminen, johtaja Katarina Murto STTK:sta esittää.

24.10. klo 08:00

Jäsenen lopputilistä jäi puuttumaan 2 000 euroa työnantajan kieltäydyttyä maksamasta. Pron asiamies otti työnantajaan yhteyttä, katso ProTV:n videolta, miten kävi.

21.10. klo 14:33

Tekniikan ja Tiedon Toimihenkilöt TTT ry hyväksyttiin tänään Ammattiliitto Pron hallituksessa Pron ensimmäiseksi yhteisöjäseneksi.

21.10. klo 14:21

Pro ja Kuntoutus Peurunka järjestävät jäsenille KIILA-kuntoutuskurssin, joka on työkykyä ylläpitävää ja parantavaa valmennusta. Nyt on aika hakea mukaan!

21.10. klo 08:00

– Lähes kaikki kävijät kiipeävät tänne katsomaan, kertoo museomestari Kimmo Snellman ilmailumuseosta. Pro järjestää prolaisille ystävineen miestenpäivän Vantaalla lauantaina 5. marraskuuta. 

20.10. klo 10:59

OPRY Henkilöstöyhdistys Pro ry:n edustajisto kokoontui Helsingissä 18.–19. lokakuuta. Erityisesti keskusteluun nousi OP Ryhmän osuuspankkien taustatöiden keskittäminen alueellisiin palvelukeskuksiin. Yhtiön mukaan prosessissa on kyse liiketoiminnan uudistamisesta vastaamaan digitalisaation tuomiin muutoksiin toimintaympäristössä. OPRY ry:n edustajisto näkee, että uudistukset nostavat esiin vakavia haasteita OP Ryhmän yhteiskuntavastuun toteutumiselle.

20.10. klo 07:20

Sata työpaikkaa liipasimella palveluyrityksen yt-neuvotteluissa, jotka koskevat 1 200 työpaikkaa Suomessa.

– Tunnelmat töissä vaihtelevat laidasta laitaan. Meitä on myllytetty ja pyöritetty parin viime vuoden aikana sekä toimiala- että yksikkökohtaisesti. Nyt sitten tämä, summaa toimihenkilöiden luottamusmies.

20.10. klo 06:23

Tutkimuksen ympärille syntynyt Vaisala edustaa sitä, mitä yrityksiltä nyt kaivataan: korkeaa osaamista ja kysyttyjä vientituotteita.

19.10. klo 16:50

OP Ryhmä aloittaa noin 770 henkeä koskevat yhteistoimintaneuvottelut ja kertoo yhdistävänsä toimintojaan. OPRY on huolissaan henkilöstön jaksamisesta muutosprosessissa ja kouluttamisesta uusiin tehtäviin.

18.10. klo 09:33

Nokian Neulomolla on myönteinen ongelma: kotimaisille trikoovaatteille on kysyntää, mutta mistä saadaan lisää ompelijoita?

17.10. klo 13:32

– Tällä hetkellä perhevapaiden suurin ongelma on, että äidit käyttävät niistä valtaosan, sanoo lakimies Lahermaa STTK:sta.

17.10. klo 09:05

Työpaikastaan irtisanoutunut Pron jäsen huomasi, että hänen lopputilistään puuttui osa lomakorvauksista. Katso ProTV:n videolta, miten tapaus ratkesi.

 

14.10. klo 10:23

Frankella on saatu hyviä kokemuksia Mettova-palkkausjärjestelmästä. Myös työhyvinvointiprojekteihin on lähdetty – hedelminä syntyivät muun muassa toimitusjohtajan kyselytunnit.

12.10. klo 14:17

– Mitkä esimerkiksi nyt tai tulevaisuudessa ovat kansainväliselle kilpailulle alttiita aloja, kuka määrittelee palkankorotusvaran, miten eri alojen tuottavuuskehitys huomioidaan, pohdittavaa Suomen mallista listasi puheenjohtaja Antti Palola.

12.10. klo 07:39

Menestyksen eväät ovat ahkeruus, nopeus ja kyky nähdä, mikä on oleellista. Näin sanoo akateemikko Sirpa Jalkanen ProTV:n Huippunaisia-sarjassa.

11.10. klo 08:04

Royal Caribbean -varustamo aikoo rakennuttaa kaksi jättiristeilijää Meyer Werftin Turun telakalla. - Toivottavasti nämä uutiset ja hyvät tulevaisuuden näkymät houkuttelevat nuoria kouluttautumaan alalle, kertoo luottamusmies Osmo Salo.

11.10. klo 07:32

Vesisumusammutusjärjestelmiä valmistavan Marioffin luottamusmies haluaisi kasvattaa Pron jäsenmäärää ja päivittää ammattiyhdistysliikkeen ilmettä.

  • Hevonojan mukaan investointi tarkoittaa, että Yara uskoo ja sitoutuu Suomeen pitkäksi aikaa. Tulevaisuususko saa vahvistusta tiistaina julkistetuista Tilastokeskuksen työllisyysluvuista. Työttömy... Read more
    Yara uskoo Suomeen 700 miljoonalla ts.fi

    Uudessakaupungissa vietettiin tiistaina uusitun lannoitetehtaan avajaisia . Lannoiteyhtiö Yara on satsannut premiumlannoitteiden valmistukseen 50 miljoonaa euroa, joilla Uudenkaupungin tehtaan kapasiteettia nostettiin miljoonasta 1,3 miljoonaan tonniin vuositasolla.

    Keskiviikko 6:39

Pikakysely

Voisitko harkita ehdokkuutta kuntavaaleissa 2017?