Valikko
  • Pro+
  • Pro-kassa
  • Muut Pron verkkopalvelut
28.9. klo 18:21

– OP Ryhmän järjestäytymisen muutosten vaikutuksesta työmarkkinatoimintaan neuvotellaan aikanaan työnantajan kanssa, toteaa finanssisektorin johtaja Antti Hakala Ammattiliitto Prosta.

27.9. klo 10:06

Kunnan menot kasvavat, kun kunnanvaltuustoon valitaan kunnan työntekijöitä, kertoo tuore tutkimus.
 – Kunnanvaltuustot kaipaavat myös yksityisellä sektorilla työskentelevien näkemyksiä ja osaamista, sanoo elinkeinopoliittinen asiantuntija Henrik Haapajärvi Prosta. Asiaan voi vaikuttaa asettumalla ehdolle kuntavaaleissa.

26.9. klo 13:11

Fonectan alkavat yt-neuvottelut suivaannuttivat. Henkilöstön mukaan vaikuttaa siltä, että yritys on vaihtamassa kokeneet asiakaspalvelijat nuorempiin ja vuokratyöläisiin.

26.9. klo 11:52

Yhtiö suunnittelee työtehtävien tehostamista niin, että yksinomaan 118 Palveluun kohdistuva työ lakkaisi. – Laskin, että tällä hetkellä noin 60 henkilöä tekee vain 118-palvelua ja he ovat kaikki kokeneita ja vakituisia tekijöitä, kertoo pääluottamusmies Miia Pajunen.

26.9. klo 10:27

Uutta rahapeliyhtiötä runnotaan kasaan työsopimuslaista välittämättä. Arpajaislailla ei kuitenkaan voi päättää työsuhteita, eikä saa kiertää työsopimuslain määräyksiä.

– Edellytämme, että työntekijöitä kohdellaan yhdenvertaisesti, toteaa Kirvesniemi.

26.9. klo 10:17

Jäsen sai uudessa työpaikassaan pahoja oireita, jotka ilmeisesti johtuivat työtilassa olleesta homeesta. Työnantaja ratkaisi ongelman purkamalla sairastuneen henkilön työsuhteen koeaikana. Katso ProTV:stä, miten kävi.

26.9. klo 09:00

Joko suunnittelet talvi- tai kevätlomaa 2017?  Pron jäsenet saavat vuokrata jäsenetuhintaan Holiday Clubin lomahuoneistoja ja Pron omia lomakohteita.

24.9. klo 18:15

Pohjoisessa pantiin tuulemaan. Napapiirin Pro tavoittaa jäsenet määrätietoisesti ja saa ihmiset mukaan.

24.9. klo 11:37

Millainen toiminta vetää prolaisia mukaan tapahtumiin? Pron yhdistystoiminnan kehittäjät kokoontuivat viikonloppuna kuulemaan uutta ja vaihtamaan ideoita risteilylle.

23.9. klo 08:43

Milja Saari väitteli elokuussa valtiotieteen tohtoriksi aiheesta "Samapalkkaisuus – neuvoteltu oikeus." Eivätkö naiset osaa neuvotella palkoistaan? Katso haastattelu ProTvstä.

23.9. klo 07:55

Perhevapaa on ihana asia, mutta muutama kiemura siitä helposti syntyy.

– Suurimmassa osassa Pron tekemistä työehtosopimuksissa on määräys lyhyestä tilapäisestä vapaasta, jolloin on oikeus olla palkallisesti pois sairaan lapsen hoidon takia, sanoo lakimies Asikainen Prosta.

Pro järjestää kysymyksiä varten perhevapaaillan Helsingissä.

22.9. klo 17:42

Pro kannustaa osallistumaan Peli poikki! – loppu hiljaisuudelle -mielenilmaisuun Helsingissä lauantaina.

20.9. klo 08:11

Asiakaspalvelusihteeri ehti työskennellä koeajalla vain yhdeksän päivää, ennen kuin joutui sairauslomalle. Syynä olivat vaikeat hengitystieoireet, jotka johtuivat työpaikan epäillyistä sisäilmaongelmista.

19.9. klo 10:00

Ammattiliitto Pron tänään julkaisema tutkimussivusto tarjoaa poikkeuksellisen kokonaisvaltaisen välineen havainnoida yksityisen sektorin asiantuntijoiden ja esimiesten työpaikkoja ja toimialoja.

19.9. klo 08:00

Prolainen joutui uuden toimitusjohtajan silmätikuksi ja tilanne kärjistyi jäsenen irtisanomiseen. Pron asiamies puuttui asiaan, katso video ProTV:stä.

 

16.9. klo 07:15

Työhyvinvoinnista puhutaan paljon. Ollaanko teillä valmiita tekemään asialle jotain? Katso ProTV:n videolta, miten teidän yrityksenne voi lähteä mukaan.

15.9. klo 11:00

Sotien ja luonnonkatastrofien uhreille voi Nälkäpäivänä lahjoittaa myös Pron verkkosivuston kautta.

15.9. klo 08:02

Viime aikoina mediassa on keskusteltu työmarkkinajärjestöjen yleishyödyllisyydestä. Joitakin tahoja on erityisesti närästänyt se, että yhdistysmuotoiset työmarkkinajärjestöt eivät maksa sijoitusomaisuutensa tuotosta samalla tavalla veroja kuin esimerkiksi yksityishenkilöt tai yritykset.

 
15.9. klo 07:51

Korkea teknologia työllistää Oulussa jo enemmän ihmisiä kuin ennen Nokian suuria irtisanomisia. Nuoria houkutellaan nyt alan opintoihin.

14.9. klo 18:09

– Tämä on hyvä uutinen suomalaisen telakkateollisuuden sekä suunnittelu- ja valmistusosaamisen kannalta, myhäilee teollisuussektorin johtaja Markku Palokangas Ammattiliitto Prosta

  • Huomenna 29.9. klo 17 vakiduunin puolustajat kokoontuvat eduskunnan väistötilojen eteen. Ohjelmassa eduskuntaryhmien puheenvuorot. Uudesta-Seelannista Tom Buckley kertoo, miten ja miksi nollatuntiso... Read more
    Keskiviikko 17:05

Pikakysely

Voisitko harkita ehdokkuutta kuntavaaleissa 2017?