Työympäristö- ja tasa-arvoasiantuntijalle töitä Prossa

Lähetä hakemuksesi sähköpostitse viimeistään 31. joulukuuta.

Ammattiliitto Pro hakee työympäristö- ja tasa-arvopoliittista asiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Ruoholahden toimistoon.

Tehtävänäsi on koordinoida, suunnitella, kehittää ja toteuttaa työympäristö- ja tasa-arvoasioiden edunvalvontaa Ammattiliitto Pron strategioiden mukaisesti.

Työssäsi vaikutat työympäristö- ja tasa-arvoasioita koskevan lainsäädännön ja normiston kehittämiseen työryhmissä ja hankkeissa.

Laadit lausuntoja ja selvityksiä. Laadit myös aineistoja ja oppaita sekä jalostat tietoa organisaation tarpeisiin.

Vastaat työympäristö- ja tasa-arvoasioiden neuvonnasta ja tiedottamisesta jäsenille ja asiamiehille sekä suunnittelet ja toteutat asiamies-, henkilöstöedustaja- ja jäsenkoulutusta.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa työkokemusta ja/tai korkeakoulututkintoa (esim. yhteiskuntatieteellinen tutkinto).

Ilmaiset itseäsi sujuvasti sekä suullisesti että kirjallisesti. Olet itsenäinen ja aloitteellinen. Työskentelet sujuvasti yksin ja ryhmässä, sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Lisäksi arvostamme järjestötyön kokemusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa 20.–31. joulukuuta sektoripäällikkö Jyrki Suihkonen, puh. 050 301 7033.

Palkka määräytyy Ammattiliitto Prossa noudatettavan työehtosopimuksen perusteella.

Hakemukset viimeistään 31. joulukuuta osoitteeseen rekry@toimihenkilounioni.fi.