Valitse paras - valitse Pro | Ammattiliitto Pro
Valikko
  • Muut Pron verkkopalvelut
Pro+
25.6. klo 07:03

Taloushallintoala digitalisoituu kovaa vauhtia. Kun rutiineilta säästyy aikaa, kirjanpitäjän uusi rooli on yrityksen neuvonantaja. – Taloushallintoalan seminaarissa kuultiin eri työmarkkinaosapuolten näkemyksiä alan muutoksesta ja paikallisen sopimisen mahdollisuuksista.

21.6. klo 14:56

Nanson jalanjäljiltä jatkanut Nokian Neulomo on ilmoittanut hakeutuvansa konkurssiin ja yli 90 työntekijää irtisanotaan. – Kaikki saivat tänään irtisanomispaperit itselleen ja kahden viikon päästä tämä on sitten ohi. Onhan tämä harmillista, kun monilla työntekijöillä katkeaa nyt 25–30 vuoden työsuhteita, kertoo luottamusmies.

21.6. klo 09:46

Tekoäly on siirtymässä merkittäväksi osaksi työelämää. Tekoälyaika tulee vaatimaan osaamisen uudistamista sekä verottamaan työpaikkoja, mutta myös luomaan lisää työtehtäviä. 

20.6. klo 16:20

Saaristolaishuvilat, venepaikat ja leirintäalue Kustavissa ovat oiva pysähdyspaikka kesänviettoon veneellä, autolla, pyörällä tai karavaanarilla kulkeville. 

20.6. klo 15:43

Pro palvelee kesäaikaankin jokaisena arkipäivänä. 

20.6. klo 13:41

Ikäsyrjintää kokevat Pron työmarkkinatutkimuksen sekä EK:n julkaisun mukaan sekä iäkkäät että nuoret työntekijät. Ikäsyrjintä näkyy palkkauksessa, työuran kestossa sekä työyhteisössä.

20.6. klo 12:50

Ammattiliitto Pron finanssisektorin johtajan Antti Hakala ottaa OP Ryhmän päätöksen tyytyväisenä vastaan. - OP Ryhmän päätös on monella tapaa fiksu ratkaisu.

20.6. klo 10:05

General Electric aikoo lopettaa Tampereen Grid Solutions Oy:n kela- ja kondensaattoritehtaan tuotannollisen toiminnan ja siirtää tuotannon Yhdysvaltoihin ja Brasiliaan. Tampereella 134 henkilöä irtisanotaan tehtaan alasajon seurauksena.

20.6. klo 06:00

ProTV:n videolla tutustutaan terapia-alpakkaan sekä muihin sympaattisiin Tyky-päivistä tuttuihin terapiaeläimiin.

19.6. klo 10:27

Mitä kuuluu juhannukseen?  ProTV:ssä ihastuttavat lapset pohtivat ajankohtaista aihetta.

18.6. klo 14:41

Suomen talous on kasvussa, ja talouskasvun ennustetaan nousevan tänä vuonna 2,9 prosenttiin. Näin arvioidaan Valtiovarainministeriön taloudellisessa katsauksessa.

18.6. klo 08:45

Suomalainen rahoitusala jatkaa työntekijöiden ja työnantajien yhteistä työtä työhyvinvoinnin ja tuottavuuden kehittämiseksi. Jo useamman vuoden jatkunut työmarkkinaosapuolten yhteistyö työelämän kehittämiseksi on Euroopan tasolla harvinaista. Viime talven työehtosopimusneuvotteluissa sovittiin yhteistyön jatkosta Hyvinvoiva finanssiala -hankkeessa.

15.6. klo 15:39

- Työaikalain pahimmat möröt on selätetty, arvioi kehittämispäällikkö Ahonen Prosta. Uudenkin työaikalakiluonnoksen mukaan itsenäiset asiantuntijat kuuluvat työaikalain piiriin.

15.6. klo 15:16

Voimakasta sukupuolten välistä eriarvoisuutta näkyy yhä vuoden 2017 Tasa-arvobarometrin tuloksissa. Naisten mahdollisuuksien koetaan yhä olevan merkittävästi heikompia työelämässä kuin miesten.

15.6. klo 10:00

Viime vuonna Yhdysvalloissa yritettiin kumota terveydenhuoltouudistusta. Lain kumoaminen olisi vienyt terveydenhoidon pois vähävaraisilta. Mitä ammattiliitto teki yhdessä jäsentensä kanssa, jotta laki säilyi?

14.6. klo 15:31

Automatisaatio, teknologia ja robotit voivat muuttaa tulevaisuuden työelämää. SASKin miniseminaarissa paneuduttiin siihen, miten työelämän muutoksiin voisi varautua.

14.6. klo 13:13

Tule moikkaamaan Pron teltalle festareilla ja kesätapahtumissa! Valkeakoskelle kannattaa ostaa etuhintainen lippu etukäteen verkosta.

14.6. klo 09:55

Ammattiliitto Pro on mukana Sodankylän Midnight Sun Film Festivalilla 13. – 17.6. Pron teltalla pääsee keskustelemaan työelämästä ja palkka-avoimuudesta sekä pyörittämään onnenpyörää.

13.6. klo 13:59

Levi Hotel Spa rakentaa lisää ja päivittää ravintolapalvelut, hotellihuoneet ja piha-alueen nykyaikaan. Laajennuksen jälkeen vuodepaikkoja on kaikkiaan noin 900. Tilaajan tahto on pysyä aikataulussa ja budjetissa viimeistellyn suunnittelun ja jämäkän projektinjohdon avulla.

13.6. klo 07:50

Ammattiliitto Pro osallistuu työturvallisuuden kehittämiseen osana Turvallisuuskumppani -yhteistyötä.  – Turvallisuus työpaikoilla on meidän kaikkien yhteinen asia. Työturvallisuus on työkaverista välittämistä ja omasta turvallisuudesta vastaamista, muistuttaa Pron Reinikainen.

  • Haluatko viettää ensi kesänä kissanpäiviä? Liittymällä 1.6.–31.8.2018 välillä Ammattiliitto Pron varsinaiseksi jäseneksi osallistut tuhannen euron matkalahjakortin arvontaan.

Pikakysely

Aloititko kesäloman juhannuksesta?