| Ammattiliitto Pro

Työpaikkatutka toi mieluisan työn

Myös pitkäaikaisen luottamusmiehen mitta voi tulla täyteen. Tamperelainen Tuula Sipilä oli ollut 26 vuotta asiakaspalvelutyössä, mutta monien organisaatio- ja työnkuvamuutosten jälkeen hän ei enää kokenut työtään mieleiseksi. Yrityksen johtamiskulttuuri oli muuttunut huonoksi.

− Olin viimeiset vuodet ulkoistuspalveluissa, jotka loppuvaiheessa myytiin toiselle yritykselle. Tilanne ei siitä parantunut. En jakanut niitä arvoja, joita työnantaja edusti, enkä pystynyt enää hyödyntämään osaamistani.

Työsuojelutarkastajan tavoitteena reilut työmarkkinat

– Teemme tätä työtä, jotta työmarkkinat pysyisivät mahdollisimman reiluina eikä mikään yritys saisi lakisääteisten velvoitteiden hoitamatta jättämisestä kilpailuetua ja valtaisi alaa hommansa asiallisesti hoitavilta yrityksiltä, tiivistää työnsä merkityksen työsuojelutarkastaja Anssi Riihijärvi Etelä-Suomen aluehallintovirastosta.

Alkossa tavoitteena on maailmanluokan asiakaspalvelu

Alkon myymälöissä on meneillään yksi vuoden kiireisimmistä ajoista, onhan kevään juhlakausi alkamassa. Myymälöissä palvellaan ja neuvotaan asiakkaita ruoan ja juoman yhdistämisestä. Nykyisin vinkkejä sopivan juoman valintaan saa myös digitaalisessa muodossa.

Kaksi prolaista valittiin eduskuntaan

Pääsiäisen jälkeisenä tiistaina eduskunnassa aloitti työnsä kaksi prolaista kansanedustajaa. SDP:tä luotsaava entinen Pron puheenjohtaja Antti Rinne on kaikille tuttu. Hieman tuntemattomampi nimi on Varsinais-Suomen vaalipiiristä ensimmäiselle kaudelleen ponnistanut perussuomalaisten Vilhelm Junnila.

Naantalilainen 37-vuotias Junnila keräsi yli 10 000 ääntä.

Pron jäsenetulomat haussa 26.3. alkaen – toimi heti!

Jos mielii lomalle vaikkapa pohjoisen yöttömään yöhön, Pro tarjoaa jäsenilleen laadukasta majoitusta Holiday Club -kohteissa. Prolaisena saa huomattavan jäsenedun liiton omista Holiday Club -lomaviikoista useasta kohteesta Suomessa, Ruotsin Åressa ja Calahondassa Espanjassa. Prolaiset saavat lisäksi 25 prosentin alennuksen Holiday Clubin omien lomahuoneistojen normaalihinnoista. Lisätiedot saa kirjautumalla omalla jäsennumerolla Proplussaan tai Pron mobiilisovellukseeen.

Aikuisena opintielle? Saat uusia taitoja ja näkökulmia

– Olen tavannut paljon aikuisopiskelijoita, mutta en ole kuullut yhdenkään sanovan, että opiskelu olisi turhaa. Sen sijaan olen kuullut, miten opiskelu nostaa itsetuntoa, voimauttaa ja tuo aivan uudenlaisia taitoja ja näkökulmia, Ammattiliitto Pron koulutuspäällikkö Tiina Kiuru sanoo.

Sivut

Tilaa syöte Ammattiliitto Pro RSS