| Ammattiliitto Pro

Etäpikkujoulut toivat iloa marraskuun harmauteen

Ammattiliitto Pron aluejohtokuntien järjestämässä Suomen suurimmissa pikkujouluissa jammaili keskiviikkona 25.11. Eppu Normaalin tahtiin etänä noin 9 000 jäsentä. Akun tehtaalta Ylöjärveltä streemattua keikkaa pääsi koronaepidemian takia seuraamaan vain kaksi katsojaa: he olivat lappeenrantalaiset Hannu Penna ja hänen avovaimonsa Eija Muukka.

DNA Oyj sai Pron tasa-arvopalkinnon

Työajan joustoja, sairaan lapsen hoitopalvelua, viikon palkallinen isovanhempainvapaa. Muun muassa näin Ammattiliitto Pron 2020 tasa-arvopalkinnon saanut DNA Oyj koettaa auttaa henkilöstöään sovittamaan yhteen työtä ja perhe-elämää.

Ensimmäiset askeleet yhtiö otti vajaa kymmenen vuotta sitten, jolloin se asetti tavoitteekseen olla erinomainen työpaikka. Päämääräänsä yhtiö tavoitteli esimerkiksi lisäämällä työajan joustoja.

Sivut

Tilaa syöte Ammattiliitto Pro RSS