| Ammattiliitto Pro

Frameryn missiona onnelliset työntekijät

Mitä tarkoittaa, kun yritys kuvailee toimintakulttuuriaan onnelliseksi? Miksi vuoden 2020 tärkein tavoite Framerylla on kasvun ja menestyksen sijaan onnelliset työntekijät? Henkilöstöjohtaja Anni Hallilalla on selkeät vastaukset molempiin kysymyksiin.

– Kyse on siitä, että henkilöstön hyvinvointi on toimintamme lähtökohta. Onnellisuus merkitsee meille esimerkiksi avoimuutta, reiluja päätöksiä ja onnellisuusvakuutusta, Hallila toteaa.

Onnellisuus merkitsee meille esimerkiksi avoimuutta, reiluja päätöksiä ja onnellisuusvakuutusta.

Uusi työaikalaki tuli voimaan: Mikä muuttui?

Uuden lain mukanaan tuomat muutokset käytännön työelämään ovat pieniä. Lain soveltamisala säilyy laajana, eli jatkossakin valtaosa asiantuntijatyöstä sekä työ- että virkasuhteissa tehdään työaikalain piirissä. Muutoksiin kuuluvat jaksotyöajan laajeneminen uusille aloille, liukuivan työajan muutokset sekä kokonaistyöajan enimmäismäärän muuttuminen.

– Aika samoilla linjoilla jatketaan kuin ennenkin, toteaa Ammattiliitto Pron lakiasiain päällikkö Patrik Stenholm.

Maksuton koulutustarjonta jäsenien käytössä

Pron laajasta jäsenkoulutustarjonnasta valtaosa on webinaareja. Webinaari eli verkkoseminaari on internetin välityksellä toteutettu virtuaalinen tapahtuma, johon sekä esiintyjät että yleisö osallistuvat omalta päätelaitteeltaan maantieteellisestä sijainnista riippumatta.

Sivut

Tilaa syöte Ammattiliitto Pro RSS