Pro lainasi verkkosivunsa osaksi Nälkäpäivä-keräystä | Ammattiliitto Pro
Valikko
  • Muut Pron verkkopalvelut
Pro+

Pro Uutiset

Pro on mukana #SPRTakeover-kampanjassa Nälkäpäiväkeräyksen ajan 15.–17.9. Nälkäpäivänä kerätään sitomattomia varoja sotien ja luonnonkatastrofien uhreille. Varoilla autetaan myös Suomessa äkillisten onnettomuuksien, kuten tulipalojen uhreja.

Vuonna 2016  Nälkäpäivä-keräyksen tuottoa tarvitaan Syyriassa, jossa terveydenhoitojärjestelmä on lähes romahtanut. Hoitoon pääsy on vaikeaa ja lääkkeitä on vaikea saada. Yhteensä noin 11,5 miljoonaa syyrialaista tarvitsee tällä hetkellä terveyden- tai sairaanhoitoa. Varoja tarvitaan lisäksi esimerkiksi lasten ja odottavien äitien hoitoon.

Mikä on #SPRTakeover?

Pron verkkosivuille tulevat ihmiset kohtaavat Punaisen Ristin Nälkäpäivä-ilmoituksen, jossa tarjotaan mahdollisuutta osallistua keräykseen digitaalisen keräyslippaan kautta. Vierailija voi tehdä lahjoituksen tai jatkaa helposti sivustolle.

Kansainvälisesti palkittuun #SPRTakeover-kampanjaan osallistui syksyllä 2015 jo yli 100 yritystä. Mukana oli teollisuusyhtiöitä, mediataloja, kulttuurilaitoksia ja palvelualan yrityksiä, muun muassa Amica.fi, Fazer.fi, Foreca.fi, Posti.fi, Elisa.fi ja DNA.fi.