Medlemsförmånerna hittas ännu bättre i Pros mobilapplikation | Ammattiliitto Pro

Medlemsförmånerna hittas ännu bättre i Pros mobilapplikation

2.5.2018 klo 13:54

Fastän Proplus är under service, hittas medlemsförmånerna i Ammattiliitto Pro-applikationen.

Pro Medlemstjänster

Pros medlemsportal Proplus genomgår service under maj månad. Därför uppdaterade vi mer information om de populära medlemsförmånerna och tjänsterna till Pros mobilapplikation. I mobilapplikationen hittas nu till exempel de uppgifter som behövs för att boka semestermål.

För varje förmån finns dessutom länk till medlemsförmånens eller tjänsteproducentens sidor avsedda för Pro-medlemmar.

Pros mobilapplikation kan gratis laddas till telefonen från den egna appbutiken. Applikationen fås från appbutikerna till alla Android-, iPhone- och Windows- telefoner och -pekplattor. Logga in till din egen appbutik och sök applikationen på namnet Ammattiliitto Pro.