Förmånligt på spa eller i semesterlägenhet under vintern | Ammattiliitto Pro

Förmånligt på spa eller i semesterlägenhet under vintern

26.9.2018 klo 14:46

Vi förbättrar igen våra medlemsförmåner. Pros medlemmar får 25 % rabatt på Holiday Club-semestrar på spa och på hyra för semesterlägenheter. Erbjudandet är i kraft till slutet av året.

Pro medlemsärenden

Fackförbundet Pros medlemmar får 25 % specialrabatt till 31.12.2018 på bokningar gjorda i webbshopen eller per telefon. Du kan bo förmånligt i semesterlägenhet eller hotell också år 2019, bara bokningen gjorts på det här årets sida.

Rabatten gäller på följande semestermål:

Turun Caribia -hotellet och villas-lägenheterna
Saimaa -hotellet, villas- och semesterlägenheterna
Tampereen Kylpylä -hotellet och semesterlägenheterna
Katinkulta -hotellet, villas- och semesterlägenheterna
Kuusamon Tropiikki -hotellet, villas- och semesterlägenheterna
Salla - hotellet och semesterlägenheterna
Saariselkä - hotellet och semesterlägenheterna

Man får rabatt på semesterlägenhetsmålen i Airisto, Calahonda i Spanien, Rönnäs, Ähtäri, Hannunkivi, Punkaharju, Pyhä, Ruka, Pyhäniemi, Tahko, Himoks, Ellivuori och Nådendal.

På hotellen ingår inkvartering och frukost i prisen. I semesterlägenheterna och villas-lägenheterna är minimiinkvarteringstiden två dygn och i priset ingår handdukar, sänglinne och slutstädning.

Boka på adressen www.holidayclub.fi eller per telefon 0300 870 900. Vid bokningen behöver du en kod, som du får från mobilapplikationen och Proplus.

Kod från mobilapplikationen och Proplus

I Ammattiliitto Pro-mobilapplikationen finns koden bakom lisätiedot: Edut ja alennukset

I Proplus är stigen: Jäsenyys ja jäsenedut > Medlemsförmåner > Holiday Clubs semesterveckor