Avvikelser i Pros telefonbetjäning under julen | Ammattiliitto Pro

Avvikelser i Pros telefonbetjäning under julen

20.12.2018 klo 10:01

Under mellandagarna är Pros anställningsrådgivning öppen klockan 9–11. Du kan också ta kontakt via Proplus eller e-post.

Pro Medlemsärenden

Pros journummer för anställningsärenden, medlemstjänster, arbetsgivarnas inkassering av medlemsavgifter och Arbetslöshetskassan Pros rådgivning svarar på samtal under mellandagarna den 27–28 december klockan 9–11. Vi svarar igen normalt på samtal från onsdagen den 2 januari 2019.

I anställningsärenden kan du fylla i blanketten för definiering av anställningsproblem eller lämna en begäran om service i Proplus. I Proplus hittar du också information om arbetslivet samt svar på dina anställningsfrågor.

I medlemsärenden kan du sända e-post till adressen jasenasiat(at)proliitto.fi eller lämna begäran om service.

Vid frågor om arbetsgivarnas inkassering av medlemsavgifter kan man sända e-post till adressen ta-perinta(at)proliitto.fi.

Också arbetslöshetskassans e-tjänst betjänar medlemmarna.

Fackförbundet Pros anställda önskar en fridfull jul!