Lomailija, löydät jäsenedut Pron sovelluksesta | Ammattiliitto Pro
Valikko
  • Muut Pron verkkopalvelut
Pro+

Lomailija, löydät jäsenedut Pron sovelluksesta

26.6.2019 klo 09:00
|

Oletko jo ladannut Pron sovelluksen? Missä kesällä liikutkin, sovelluksesta löydät lomailualeesi jäsenedut yhdestä paikasta. Sovelluksessa kulkee mukana myös vakuutuskortti, sillä kesällä sattuu ja tapahtuu.

Pro Jäsenasiat

Ammattiliitto Pron sovellus on maksuton kätevä sähköinen jäsenkortti, joka kulkee mukanasi silloinkin, kun lompakko jää kotiin.

Näin saat paikalliset jäsenedut käyttöön reissussa

Jos olet kesällä reissussa, sovelluksesta löydät paikalliset jäsenedut edullisesta yöpymisestä mukavaan tekemiseen ympäri Suomen. Kun olet ladannut sovelluksen, valitse edut aluevalikosta. Oma yhdistyksesi on saattanut neuvotella lisää etuja, ne löydät valikon Yhdistyskohtaiset edut -kohdasta.

Palvelut vain muutaman pyyhkäisyn päässä

Sovelluksen avulla luet uutisia, käytät palveluitamme, päivität omia tietojasi, löydät kiinnostavimmat koulutukset ja hoidat työ- tai virkasuhdeasioitasi työpaikkasi luottamusmiehen tai liiton asiantuntijoiden kanssa kätevästi muutamalla pyyhkäisyllä.

Vakuutuskortti kulkee helposti sovelluksessa

Sovellus toimii matkoillasi myös vakuutuskorttinasi. Jos matkalla sattuu tai tapahtuu, löydät toimintaohjeet ja saat avun Pron sovelluksella.