Rahoitusalan toimihenkilöille neuvottelutulos | Ammattiliitto Pro

Rahoitusalan toimihenkilöille neuvottelutulos

26.3.2020 klo 22:36

Rahoitusalan liitot saivat torstai-iltana 26. maaliskuuta neuvottelutuloksen rahoitusalan toimihenkilöiden uudesta työehtosopimuksesta. Neuvottelutuloksen piirissä on noin 20 000 henkilöä.

Ammattiliitto Pro, Ammattiliitto Unio, Ylemmät Toimihenkilöt YTN ja työnantajia edustava Palvelualojen työnantajat PALTA saivat myöhään torstai-iltana 26. maaliskuuta neuvottelutuloksen rahoitusalan toimihenkilöiden uudesta työehtosopimuksesta.

Neuvottelutuloksen sisällöstä kerrotaan, kun se on käsitelty neuvotteluosapuolten hallinnoissa.

Rahoitusalan työehtosopimus on yleissitova, joten sitä noudatetaan ylintä johtoa lukuun ottamatta kaikkiin toimihenkilöihin muun muassa pankeissa, rahoitusyhtiöissä ja korttiyhtiöissä. Sopimuksen piirissä on lähes 20 000 henkilöä.