Pron jäsenille alennusta avoimen yliopiston ja ammattikorkeakoulun opintomaksuista | Ammattiliitto Pro
Valikko
  • Muut Pron verkkopalvelut
Pro+

Pron jäsenille alennusta avoimen yliopiston ja ammattikorkeakoulun opintomaksuista

7.8.2020 klo 12:43
|

​Kiinnostaako esimies- ja työyhteisötaidot, robotisaatio, biotalous tai ohjelmointi? Pron jäsenenä saat 75 prosentin alennuksen avoimen yliopiston ja avoimen ammattikorkeakoulun opintomaksuista. Voit suorittaa osan opinnoista täysin verkossa. 

Pro Koulutus

Ammattiliitto Pro tukee jäsentensä opintoja avoimessa yliopistossa ja ammattikorkeakoulussa. Jäsenetu on voimassa syksyllä 2020 alkaviin opintoihin, mutta osa opinnoista voi jatkua ensi vuoden puolelle. Opintojen alkamisajat löydät opintojaksojen esittelyistä.

Avoimen yliopiston kurssi-ilmoittautuminen on jo käynnissä

Ammattiliitto Pro tarjoaa yhdessä Aktiivi-Instituutin ja Helsingin aikuisopiston kanssa avoimen yliopiston opintoja yhteistyössä suomalaisten yliopistojen kanssa. Avoimessa yliopistossa opiskelemalla voit kehittää omaa osaamistasi iästäsi ja pohjakoulutuksestasi riippumatta. Opinnot sopivat ammattitaidon ylläpitämiseen, uuden uran alkuun, eri tieteenaloista kiinnostuneille sekä oppimisen iloa ja oivalluksia etsiville. Opinnot on suunniteltu siten, että ne on mahdollista suorittaa työn ohessa ja osa opinnoista on mahdollisuus suorittaa täysin verkossa. 

Pro tukee sadan jäsenen opintoja maksamalla Aktiivi-Instituutin/ Helsingin aikuisopiston opintomaksusta 75 prosenttia. Voit opiskella useammalla opintojaksolla. Yliopistot perivät rekisteröitymismaksun, joka ei kuulu tuen piirin.

Tutustu opintotarjontaan tästä. Linkistä löydät myös käytännön ohjeita ja pääset ilmoittautumaan sinua kiinnostaviin opintoihin. Muista kertoa ilmoittautumislomakkeella olevasi Pron jäsen.

Avoimessa ammattikorkeakoulussa opiskelet verkossa, ilmoittautuminen alkaa 17. elokuuta

Tuemme kahdensadan jäsenen opintoja myös avoimessa ammattikorkeakoulussa. Yhteistyöoppilaitokset ovat Humanistinen ammattikorkeakoulu Humak, Jyväskylän ammattikorkeakoulu JAMK, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu XAMK, Karelia-ammattikorkeakoulu ja Savonia-ammattikorkeakoulu.

Avoin amk-koulutus on ammattikorkeakoulujen toteuttamaa, opetussuunnitelman mukaista opetusta, joka on avointa kaikille, koulutustaustasta ja iästä riippumatta. Opintojaksot voivat olla maksullisia tai maksuttomia opetusta tarjoavien ammattikorkeakoulujen käytäntöjen mukaisesti. Tänä vuonna maksuttomia kursseja on tarjolla erityisesti työttömille työnhakijoille.

Opinnot toteutetaan syksyllä 2020 verkko-opintoina kunkin AMK:n oman verkko-oppimisympäristön kautta. Opinnot on mahdollista suorittaa työn ohessa. Osa opinnoista on sellaisia, jotka opiskellaan täysin itsenäisesti ja omaan tahtiin tietyn aikarajan puitteissa, osassa taas on voi olla aikataulutettuja tehtäviä ja ryhmätehtäviä.

Pro tukee kahdensadan jäsenen opintoja maksamalla opintomaksuista 75 prosenttia. Löydät sopimamme opintotarjonnan sekä ilmoittautumisohjeet tästä – prolaisille tarkoitetut opintojaksot on merkitty Pron logolla. Ilmoittautuminen opintoihin alkaa 17. elokuuta, pääset kuitenkin tutustumaan tarjolla oleviin opintoihin 10. elokuuta alkaen. Avoimen ammattikorkeakoulun opinnot maksat ensin itse kokonaan. Maksamisen jälkeen ota yhteyttä koulutus@proliitto.fi,  niin saat ohjeet tuen hakemisesta.