Jäsentietojen muutokset | Ammattiliitto Pro
Valikko
  • Muut Pron verkkopalvelut
Pro+

Jäsentietojen muutokset

Ilmoitathan muutoksista jäsenpalveluihimme. Voit ilmoittaa meille muutoksista kätevästi sähköisellä muutosilmoituksella.

Onko sopimusalasi tai työnantajasi/työpaikkasi muuttunut? Haluatko tilata jäsenmaksuviitteet? Oletko vaihtamassa yhdistystä? Oletko siirtymässä eläkkeelle?

Muutosilmoitus

Jos et saa palkkaa, et maksa

Sinun ei tarvitse maksaa jäsenmaksua niiden kalenterikuukausien ajalta, joilta et koko aikana saa palkkaa etkä työttömyyskassan maksamaa veronalaista etuutta. Pro tarvitsee kuitenkin tiedon jäsenmaksuvapautuksesta etukäteen.

Jäsenmaksua ei tarvitse maksaa

  • palkattomilta ajoilta, joita ovat armeijan käynti, sairaus-/kuntoutustuki, työttömyys, äitiys-/isyys-/vanhempainloma sekä hoito-/vuorotteluvapaa.
  • opiskeluajalta (ellei sinulla ole palkkatuloja)
  • kertaluontoisista palvelu-, juhlavuosi-, aloite- ja keksintöpalkkioista etkä merkkipäivälahjoista
  • kun et saa palkkaa, etkä työttömyyskassan maksamaa veronalaista etuutta
  • Kelan maksamista etuuksista tai tuista

On tärkeää, että ilmoitat meille jäsenmaksuvapauden syyn sekä sen alkamis- ja arvioidun päättymisajan viimeistään silloin, kun maksuvapautus alkaa. Emme saa näitä tietoja työnantajilta emmekä ja viranomaisilta.

Kerro jäsenmaksuvapaudestasi Proplussassa kohdassa Jäsentietoni > Maksuvapautusilmoitukset. Voit myös hoitaa asian jäsenpalveluidemme kanssa sähköpostitse. Muistathan ilmoittaa jäsennumerosi.

Tee osoitteenmuutos

Saamme tiedon osoitteenmuutoksestasi suoraan Väestörekisteristä, ellet ole ilmoittanut niihin luovutuskieltoa. Muutoksen jäsentietoihisi voit tehdä itse Proplussassa kohdassa Jäsentietoni > Muokkaa tietoja.

Jos jäsenkorttisi katoaa tai vioittuu

Mikäli jäsenkorttisi katoaa tai vioittuu, tilaa uusi Proplussasta kohdassa Jäsenyys ja jäsenedut > Tee palvelupyyntö. Voit hoitaa asian jäsenpalveluidemme kanssa myös sähköpostitse.

Proplus jäsenyys ja jäsenedut

Liitypro yhteydenottolomake