Työelämäluennot koulutusohjelmille | Ammattiliitto Pro
Valikko
  • Muut Pron verkkopalvelut
Pro+

Työelämäluennot koulutusohjelmille

Tarjoamme maksuttomia työelämäluentoja ammattikorkeakouluille, yliopistoille, aikuiskoulutuskeskuksille ja ammatillisille oppilaitoksille.

Saamamme opiskelijapalautteen mukaan opiskelijat ovat kiinnostuneita alansa työelämätietoudesta jo opintojen alkuvaiheessa. Tarjoamme maksuttomia työelämäluentoja oppilaitoksille ja kouluille myös englanniksi ja ruotsiksi.

Luennoitsijat ovat Ammattiliitto Pron asiantuntijat, jotka ovat työelämätietouden ammattilaisia. Räätälöimme luentojen aiheen ja keston kuulijoiden, oppilaitoksen sekä koulutusohjelman tarpeen mukaan.

Luentomme sopivat osaksi muun muassa työoikeus-, työelämän sopimukset-, ammattijuridiikka-, ammatilliset opinnot-, esimiestyö- ja johtaminen -opintokokonaisuuksia. Työelämän pelisäännöt on hyvä tuntea työelämään siirryttäessä ja jo työharjoitteluaikana.

Suosittuja luentomme aiheita ovat alakohtaiset työehdot, työaika, vuosiloma ja palkkaus. Luennoimme myös työsuhteen solmimisesta, työttömyysturvasta sekä työnhausta unohtamatta työntekijän ja työnantajan velvollisuuksia ja oikeuksia.

Kohderyhmäämme ovat erityisesti tekniikan ja liikenteen sekä liiketalouden ja hallinnon alojen opiskelijat. Muita prolaisia ammatteja ovat muun muassa rakennusmestarit, laboratorioanalyytikot, hammasteknikot ja suunnitteluassistentit.

Luentoja voit tiedustella osoitteesta pro-opiskelijat@proliitto.fi.

Liitypro yhteydenottolomake