Pron jäseneduilla kaikki irti lomasta | Ammattiliitto Pro
Valikko
  • Muut Pron verkkopalvelut
Pro+

Pron jäseneduilla kaikki irti lomasta

Prolaiset voivat varata jäsenetunaan esimerkiksi Holiday Club Vuokatin Katinkullan lomahuoneistoja etuhintaan. Nyt kannattaa olla hereillä, sillä hakuaika viikoille 23/2018–1/2019 alkaa maaliskuun alussa.
Teksti Verna Julkunen
Kuvat vuokatti.fi

Holiday Club Vuokatin Katinkulta on aktiivilomailijalle sopiva kohde kaikkina vuodenaikoina. Katinkullassa voi nauttia ulkoilmasta niin kesäisin kuin talvisinkin erilaisten lajien parissa.

Talvella käytössä ovat kattavat hiihtoladut, retkiluistelureitit sekä Vuokatin laskettelurinteet, ja hiihtopäivän jälkeen voi rentoutua vaikkapa Katinkullan kylpylän allasosastolla ja saunamaailmassa. Pron jäsenet saavat alennuksen myös Vuokatin laskettelulipuista. 

Jäsenhinnalla rinteeseen

Laskettelulipuista saa alennusta lisäksi Levillä, Rukalla, Saariselällä, Sallassa sekä Ylläksellä. Jäsenetuhintaisia viikkohissilippuja haetaan sähköisesti. Haettavat kohteet hintoineen löytyvät hakuaikana Proplussasta.  

Päiväliput eivät kuulu alennuksen piiriin.

Levi Hotel Spa Kittilässä Pron jäsenet saavat  40 prosentin alennuksen koko huoneen majoitushinnasta. Hintaan sisältyy aamiainen.

Matkailijalle Turvaa taskuun

Tuhannet Pron jäsenet saavat lomamatkoillaan apua vakuutusyhtiö Turvasta, jolta Pro ostaa vakuutukset jäsenilleen. Prolaisten vakuutuksia ei saa edes rahalla vakuutusyhtiöistä ilman Pron jäsenyyttä.

Jäsenyyteen kuuluva matkustaja- ja vapaa-ajan tapaturmavakuutus on voimassa kaikkialla maailmassa. Vakuutus ei sisällä matkatavaravakuutusta, joten kannattaa tarkistaa, kattaako kotivakuutuksesi matkatavaroille sattuvat vahingot

Pron jäsenet saavat vakuutuksestaan tietoa suoraan Vakuutusyhtiö Turvasta ja jäsentunnuksilla Proplussasta. Ulkomailla voi käyttää kahta sovellusta oman halun mukaan:

Jos tarvitsee vain vakuutuskortin, se löytyy Pron appista kuten Pron jäsenkortti. TaskuTurvassa on Pron tarjoamien lisäksi myös  kaikki jäsenen muut omat vakuutukset.

Tilaa uutiskirje

Tilaa ProStoorit
sähköpostiisi.