Förhandlingsresultat om anställningsvillkoren för mediebranschens tjänstemän | Fackförbundet Pro
Open menu
  • Pros andra webbtjänster

Förhandlingsresultat om anställningsvillkoren för mediebranschens tjänstemän

13.11.2017 kl. 23:46

Fackförbundet Pro, TEAM Industribranschernas fackförbund och arbetsgivarnas Medieförbundet nådde sent på måndag kväll förhandlingsresultat om kollektivavtalet för tjänstemännen i mediebranschen.

Pro Nyheter

Mediebranschens förhandlingsdelegation behandlar förhandlingsresultatet torsdagen den 16 november.

Kollektivavtalet bestämmer anställningsvillkoren för ungefär 3 000 tjänstemän i mediebranschen.

Förhandlingarna om nytt kollektivavtal inleddes i augusti och det nuvarande avtalet är i kraft till 31.1.2018.