Arbetsgivarens inkassering av medlemsavgifter i Teknologiindustrins medlemsföretag | Fackförbundet Pro
Open menu
  • Pros andra webbtjänster

14.1.2020 kl. 15:59

Pro Nyheter

Teknologiindustrin meddelade igår 13.1.2020 att dess medlemsföretag inte tills vidare inkasserar Fackförbundet Pros medlemsavgifter eller inbetalar dem vidare till Pro. Arbetsgivarförbundet har som orsak angett varslet Pro gav söndagen den 12 januari om strejk i teknologiindustrin 27.1–9.2.2020.

Arbetsgivarens åtgärd leder inte till någon olägenhet för Pros medlemmar. Medlemskapet i Pro och arbetslöshetskassan, förmånerna och övriga tjänster är som normalt i medlemmarnas användning..

Pro följer med inbetalningen av medlemsavgifter

Arbetsgivarna inbetalar medlemsavgifterna till Pro senast inom sex månader från det medlemsavgiften betalats. Pro följer med situationen för de medlemmars del som har arbetsgivarinkassering och är vid behov i kontakt med medlemmarna.

Du tar väl kontakt med våra medlemstjänster om du har frågor.

Läs också intervju med Jorma Malinen och Anssi Vuorio i tidningen Demokraatti.