Beställ Pros kalender för 2015 | Fackförbundet Pro
Open menu
  • Pros andra webbtjänster

Pro Nyheter

Medlemmarna kan beställa Pros kalender för år 2015 från Pros elektroniska webbutik.

Nästa års kalender är trådbunden och pärmarna är av svart konstläder.  Fickkalendern är tvåspråkig (finska/svenska). Pros egna nyttiga kontaktuppgifter ingår.

Såväl planering, ombrytning som tryckning av kalendern görs i hemlandet.

Beställning från Pros webbutik

Kalendern kan beställas från Pros webbutik på adressen http://www.innoflame.fi/store/pro/.

Vid beställningen behövs medlemsnummer. Kalendrar fås en per medlem i Pro.

Den sista möjliga dagen för beställning av kalendern är 15.8.2014.

Notera att beställningar inte tas emot per e-post eller telefon. Eventuella frågor om kalendern kan sändas till adressen kalenteri@proliitto.fi.

Kalendrarna postas i november

Kom ihåg att beställda kalendrar inte genast postas. Alla kalendrar postas till hemadressen i november, alltså i god tid före året byts.

Förtroendemännen och arbetarskyddsfullmäktige får sina egna Pro-kalendrar utan beställning, förutsatt att kontaktuppgifterna är uppdaterade i förbundets medlemsregister.

Från Pros webbutik kan du även beställa bruksföremål till dig själv eller som gåva. Bekanta dig med utbudet!