Fackförbundet Pros mobilapplikation överför förbundets tjänster till var och ens ficka | Fackförbundet Pro
Open menu
  • Pros andra webbtjänster

7.6.2017 kl. 10:35

Har du hört om Pros mobilapplikation? – Det lönar sig att ladda ner den så du behändigt kan använda förbundets tjänster, tipsar chefen för medlemstjänsterna i Pro.

Pro Nyheter

Fackförbundet Pros applikation är ett elektroniskt medlems- och försäkringskort som är gratis för medlemmarna och följer med även då plånboken är hemma. Mobilapplikationen heter Ammattiliitto Pro.

Med hjälp av applikationen läser du nyheter, hittar våra nyaste medlemsförmåner, använder våra tjänster, uppdaterar dina medlemsuppgifter, hittar de intressantaste kurserna och sköter anställningsärenden med arbetsplatsens förtroendeman eller sakkunnig från förbundet, behändigt med några svep.

Fast i Vietnams djungel

På resa är försäkringskortet alltid med i telefonen eller pekplattan, så det blir inte i misstag hemma. Om det händer något under resan finner du anvisningar och får hjälp med Pros applikation.

– Om du blir magsjuk i Varna eller får frossa i djungeln i Vietnam och telefonen är med, är du i trygghet, berättar Sirpa Lappi, chef för medlemstjänsterna i Fackförbundet Pro.

I applikationen ser du dina försäkringsuppgifter och kan genast ansöka om ersättning från resenär- och olycksfallsförsäkringen för fritiden.

Till anställningsjouren med ett knapptryck

Man behöver inte längre leta, för den egna förtroendemannen och också föreningen ryms i fickan. Förr var kollektivavtalet en tung pappersbunt, nu kan man bläddra också i det med den egna telefonen.

Om du behöver råd i anställningsförhållandet kan du knacka in frågor i telefonen till Pros anställningsjour och få svar till applikationen i telefonen.

Via applikationen kan du betala Pros medlemsavgift och kontrollera dina avgiftsuppgifter. Lika behändigt kan du logga in till Arbetslöshetskassan Pros e-tjänst.

Hur få genast Pro till telefonen?

Du kommer i gång då du har ditt medlemsnummer. Från telefonen går du till appbutiken, Android-användarnas butik är Google Play och App Store för användarna av iPad och iPhone. Windows-användarnas butik är Microsoft Store.

Leta efter appen med sökordet Ammattiliitto Pro och ladda ner den gratis.

Följ anvisningarna. Färdigt!

Ladda gratis