Medlemstjänsten på utbildning – lämna elektronisk begäran om service | Fackförbundet Pro
Open menu
  • Pros andra webbtjänster

Medlemstjänsten på utbildning – lämna elektronisk begäran om service

13.8.2019 kl. 10:22

Medlemstjänsten och arbetsgivarinkasseringen är på utbildning torsdag–fredag 15–16 augusti. De elektroniska kanalerna betjänar medlemmarna.

Pro Nyheter

Fackförbundet Pros sakkunniga i medlemstjänsten och arbetsgivarinkasseringen är på utbildning torsdagen den 15 augusti och fredagen den 16 augusti. Medlemstjänstens 09 1727 3440 och arbetsgivarinkasseringens 09 1727 3390 telefonjour är stängd.

Lämna elektronisk begäran om service

I medlemsärenden kan du skicka e-post till adressen jasenasiat@proliitto.fi eller lämna begäran om service via Proplus Proplus.fi  > Kysy jäsenpalveluista.

Man når medlemstjänsten även via Pros mobilapplikation > Jäsenyysneuvot, Ota yhteyttä.

Man kan sända e-post till arbetsgivarinkasseringen på adressen ta-perinta@proliitto.fi.

Pros kontaktuppgifter.