Personalen är på utbildning på tisdag – lämna elektronisk servicebegäran | Fackförbundet Pro
Open menu
  • Pros andra webbtjänster

Personalen är på utbildning på tisdag – lämna elektronisk servicebegäran

22.5.2019 kl. 10:25

Tisdagen den 4 juni är Pros hela personal på utbildning. De elektroniska kanalerna betjänar i medlemsärenden.

Pro Nyheter / uppdaterad 3.6.2019 kl. 12

Alla Pros servicelinjer är stängda tisdagen den 4 juni. Telefonbetjäningen i ärenden som gäller arbetsgivarnas inkassering är stängd hela dagen fredag 7.6 och tisdag 11.6.

Lämna elektronisk servicebegäran

I medlemsärenden kan man sända e-post till adressen jasenasiat@proliitto.fi eller lämna servicebegäran via Proplus Proplus.fi >Kysy jäsenpalveluista. Via Pros mobilapplikation når man medlemstjänsterna från Jäsenyysneuvot, Ota yhteyttä.

I frågor gällande arbetsgivarnas inkassering kan man sända e-post till adressen ta-perinta@proliitto.fi.

I ärenden som gäller anställnings- eller tjänsteförhållande kan du sända en blankett för meddelande om problem eller lämna servicebegäran i Proplus.fi > Kysy työlämäpalveluista.

Pros kontaktuppgifter