Planerar du för vintersemester? Du hinner ännu ansöka om HC-semester | Fackförbundet Pro
Open menu
  • Pros andra webbtjänster
Pro+

Planerar du för vintersemester? Du hinner ännu ansöka om HC-semester

21.10.2014 kl. 14:53
|

Ansökningstiden för veckorna 2–22/2015 till de Holiday Club-semesterlägenheter Pro äger och Pros egna semesterställen samt för liftkort veckorna 52/2014–22/2015 går ut den 26 oktober.

 

Semesterveckor och veckoliftkort till medlemspris ansöks elektroniskt på adressen www.holidayclub.fi/yrityspalvelu. Användarnamn: PRO och lösenord: proviikot

Ställena man kan ansöka om och prisen finns under ansökningstiden bakom länken ”Arvonta”. Ansökan om liftkort finns bakom länken ”Arvonta Hissiliput”.

Närmare information om lägenheterna och utrustningen i dem kommer man till via länken ”Lomakohteet” och genom att klicka på pilen vid respektive semestermål i listan.

Om Pro-medlem inte kan göra ansökan på webben, går det även att ringa till Holiday Club Yrityspalvelu, tfn 030 687 0400, vardagar klockan 9–16. Det är bra att förbereda sig genom att ta fram medlemskortet, där medlemsnumret anges. För att undvika rusning rekommenderas webbansökan.

Lyckades det?

Resultatet för utlottningen av semesterlägenheter och liftkort meddelas personligen till alla sökande vecka 44, i första hand per e-post, inga telefonförfrågningar.  

De semestertider som eventuellt blivit oreserverade uppdateras på webbplatsen bakom länken ”Vapaat viikot” och kan reserveras av medlemmarna från 11.11 klockan 10. Liftkort som är lediga uppdateras 18.11 klockan 10 (max. tre kort/vecka/medlem) bakom länken ”Vapaat hissiliput”.

I Holiday Clubs lägenheter ingår sänglinne, handdukar och slutstädning i inkvarteringen. På ställen där husdjur är tillåtna tas en städavgift på 30 euro för husdjuren.

Det är också bra att minnas att medlemmar i Pro får 25 procent rabatt på Holiday Club Resorts Oy:s egna semesterlägenheter.  Minimibokning 2 dygn. Bokningar på nummer 030 68 600.

Information om att ansöka Holiday Club-semestrar finns även i Medlemsservicekanalen i Proplus.

Pro Nyheter
Översättning Susanne Paetau