Pro reser omkring i Finland under sommaren | Fackförbundet Pro
Open menu
  • Pros andra webbtjänster
Pro+

Pro reser omkring i Finland under sommaren

8.6.2018 kl. 10:07
|

Kom och hälsa på oss i Pros tält på festivaler och sommarevenemang! Det lönar sig att köpa biljett i förväg på webben till Valkeakoski.

Pro Nyheter

Fackförbundet Pro deltar i sommarevenemang på olika håll i Finland.

Pros tält reses i midnattssolen på filmfestivalen i Sodankylä den 13–17 juni och där kan man diskutera om löner och löneöppenhet.

I juli kan man komma för att träffa Pros sakkunniga under danspausen på Tangomarknaden den 11–15.7 i Seinäjoki.

FinlandsArenan träffar man Pros sakkunniga, ombudsmän och styrelsemedlemmar, på torget i Björneborg den 16 juli. Företagsansvar och produktionskedjans öppenhet belyses i en paneldiskussion torsdagen den 19 juli klockan 17.30 i Bepop.

Sista veckoslutet i juli osar det bensin och korv på Nesteralli i Jyväskylä. I Uleåborg är Pro med på Qstock-festivalen 27–28.7.

En femma billigare till Arbetarnas musikfestival i Valkeakoski

I juli ser man på scenen under Arbetarnas musikfestival i Valkeakoski många framstående artister och det bjuds mångsidigt på pop, rock, rap, arbetarsånger och världsmusik.

På den fyra dagar långa festivalen uppträder Aleksi Aava Band, Apulanta, Dumari & Spuget, Duunari Stand-up, Gasellit, Happoradio, Huora, Japi Hyökyvaara, Juha Tapio, Juurakko, Los Salsanismo, Mara Balls, Matti ja Teppo, Minä & Nieminen, Mira Luoti, Olavi Uusivirta, Paleface & Värttinä, Reino Nordin, Scandinavian Music Group, Suvi Teräsniska, Timo Rautiainen och Trio Niskalaukaus, Younghearted, Isac Elliot, Elsi Sloan och Petteri Sariola.

Pros medlemmar kan skaffa festivalbiljett till Arbetarnas musikfestival till förmånspris, då biljetten köps i förväg på webben.

Arbetarnas musikfestival ordnas i år 26–29.7 i miljön kring UPM:s pappersfabrik i Tervasaari och Myllysaari museum.

All programinformation som redan publicerats finns på festivalens webbplats http://valmu.com/