Saimen, Katinkulta eller Tammerfors? Nya semestermål att boka från 18.5 | Fackförbundet Pro
Open menu
  • Pros andra webbtjänster

Saimen, Katinkulta eller Tammerfors? Nya semestermål att boka från 18.5

13.5.2015 kl. 14:12

Oberoende om du lockas av golf, spa eller mångsidiga friluftsmöjligheter kan du förverkliga dem vid Saimen eller Katinkulta. Tammerfors kallar till kulturella upplevelser och lockar med flera sommarevenemang. Semester som du vill ha den.

Pro Medlemsförmåner

Förbundets högklassiga utbud av semesterlägenheter utökas med nya mål. Till sommaren kan man boka veckor bland annat i Katinkultaranta i Katinkulta, Saimaa Anttilankaari och i Tammerfors.

Bekanta dig med de nya ställena på Holiday Clubs bokningssidor genom att logga in med användarkoden PRO och lösenordet proviikot. Välj rubriken Lomakohteet.

De nya ställena kan börja bokas måndag 18 maj klockan 10. Lediga veckor delas ut i bokningsordning utan skild ansökningstid eller utlottning.

Läs mer och se närmare bokningsanvisningar genom att logga in till Pro medlemsservicekanalen i Proplus.