Semestervecka till förmånspris för Pros medlem | Fackförbundet Pro
Open menu
  • Pros andra webbtjänster

Semestervecka till förmånspris för Pros medlem

11.10.2017 kl. 11:10

Fackförbundet Pros medlemmar kan hyra Holiday Clubs semesterlägenheter och Pros egna semesterställen till förmånligt medlemspris. Boka senast den 23 oktober.

Pro medlemsförmåner

Holiday Clubs kalender är öppen från januari till slutet av maj 2018. Vart skulle du vilja åka på vintern eller våren? Förbundets resmål finns i Calahonda i Spanien, i Kannonkoski, Katinkulta, Kuusamo, Pyhä, Ruka, Saariselkä, Salla, Ekenäs, Punkaharju, Tammerfors, Teijo och i Åre i Sverige.

Bokningarna är för en vecka från ställets bytesdag till bytesdag. Endast i Tammerfors erbjuds det antingen förlängt veckoslut från fredag till måndag eller vardagssemester från måndag till fredag.

Pros medlem har tid till den 23 oktober att ansöka om semestervecka, som lottas ut bland de sökande 26–27 oktober 2017. De som uppgett sin e-postadress får meddelande om resultatet för utlottningen genast efter utlottningen, övriga per brev inom några dagar.

Knacka in dig på semester

Ansökan görs på webben på adressen  www.holidayclubresorts.com/fi/yrityspalvelu/ , användarnamnet är PRO, lösenordet proviikot.

Om du är ny användare registrerar du dig med eget medlemsnummer. Efter det kan du söka lägenhetspris och tidpunkter genom att klicka på Arvonta. Ansökan görs under ansökningstiden under Arvonta-rubriken.

Information om semesterställen och utlottningen hittar du också i Proplus, www.proplus.fi, Jäsenyys ja jäsenedut> Jäsenedut/Medlemsförmåner> Medlemsförmåner > Holiday Clubs semesterveckor.

Skulle det lyckas efter utlottningen?

I utlottningen eventuellt oreserverade veckor införs bakom länken Vapaat viikot och kan bokas av medlemmarna från och med den 3 november klockan 10. Om liftkort blir lediga kan de bokas från den 10 november klockan 10.

Om du inte kan ansöka på webben, ring Holiday Club Yrityspalvelu 030 687 0400 vardagar klockan 9–15. Ta fram medlemskortet där ditt medlemsnummer står. För att undvika rusning rekommenderar vi webbansökan.

Vad kostar semestern?

Under högsäsong är inkvarteringsprisen 292–668 euro och utanför säsongen 170–410 euro.

Kannonkoski, Kopparö och Teijo kan bokas som veckoslut eller dygn samt Ruka-Kuru som dygnsbokning två veckor före semesterns början, om veckan ännu är ledig.

Pro-medlemmarna har möjlighet att semestra runt om i världen via RCI. Det kan man läsa om på Holiday Clubs sidor under rubriken RCI samt i Proplus: Jäsenyys ja jäsenedut > Jäsenedut/Medlemsförmåner> Medlemsförmåner> Holiday Clubs semesterveckor > RCI-semestrar.