Semestervecka till förmånspris för Pros medlem | Fackförbundet Pro
Open menu
  • Pros andra webbtjänster

Semestervecka till förmånspris för Pros medlem

5.3.2018 kl. 13:07

Fackförbundet Pros medlemmar han hyra Holiday Clubs semesterlägenheter till förmånligt medlemspris. Ansökningen har börjat, handla under mars!

Pro medlemsförmåner

Holiday Clubs kalender är öppen från början av juni till slutet av december 2018. Vart skulle du vilja resa på sommaren eller i slutet av året? Nu kan du ansöka om semesterveckorna 23/2018–1/2019.

Förbundets destinationer är Calahonda i Spanien, Caribia i Åbo, Saimen, Katinkulta, Kuusamo, Pyhä, Ruka, Saariselkä, Salla, Punkaharju, Tammerfors och Åre i Sverige.

Pros medlem har tid till den 3 april att ansöka om semestervecka, som lottas ut bland de sökande den 6 april 2018.

Bokningarna är veckobokningar, från bytesdag till bytesdag på destinationen. Endast i Tammerfors erbjuds förlängt veckoslut från fredag till måndag eller en vardagssemester från måndag till fredag.

De som uppgett sin e-postadress får bud om resultatet genast efter utlottningen, andra får det per brev inom några dagar.

Knacka in dig på semester

Ansökan görs på webben på adressen: www.holidayclubresorts.com/fi/yrityspalvelu/ , användarnamnet är PRO och lösenordet proviikot.

Om du är ny användare registrerar du dig med eget medlemsnummer. Därefter kan du söka pris och tidpunkter för lägenheterna genom att klicka på Arvonta. Ansökningen sker under ansökningstiden bakom rubriken Arvonta.

Liftkorten till skidorterna lottas ut först i höst. Om det finns lediga liftkort kan du boka dem från Vapaat hissiliput. Du kan reservera ett kort per gång, om du vill boka flera loggar du in och bokar ett i taget. Man kan köpa högst tre liftkort.

Uppgifter om semesterställena och utlottningen finns också på förbundets medlemssidor i Proplus www.proplus.fi under Pro Jäsenyys ja jäsenedut> Jäsenedut/Medlemsförmåner> Holiday Clubs semesterveckor. Kopparö i Ekenäs och Teijos semesterveckor ingår inte längre i Holiday Clubs ansökan.

Månne det skulle lyckas efter utlottningen?

Tidpunkter som eventuellt blivit obokade i utlottningen kan ansökas från den 13 april klockan 10 bakom rubriken Vapaat viikot.

Om du inte kan göra ansökan på webben, ring Holiday Club Yrityspalvelu 0300 870 903 vardagar klockan 9–15. Ta fram medlemskortet med medlemsnumret. För att undvika rusning rekommenderar vi webbansökan.

Vad kostar semestern?

Förbundets destinationer är alltså Calahonda, Katinkulta, Kuusamo, Pyhä, Ruka, Saariselkä, Salla, Punkaharju, Tammerfors och Åre.

Under högsäsong är inkvarteringsprisen 372–701 euro och utanför säsong 224–418 euro.

Ruka-Kuru kan bokas per dygn två veckor före semesterveckan börjar, om veckan ännu är ledig. Under veckorna 1–17 och 47–52 är priset 720 euro/vecka. Under veckorna 36–39 är priset 384 euro per vecka och under lågsäsongveckorna 18–35 och 40–46 är priset 336 euro i veckan.

Pro-medlemmarna har möjlighet att semestra runt om i världen via RCI. Om det berättas på Holiday Clubs sidor bakom rubriken RCI samt i Proplus Jäsenyys ja jäsenedut > Jäsenedut / Medlemsförmåner > Medlemsförmåner > Holiday Clubs semesterveckor > RCI-semesterlägenheter.