Hyvinvointipalvelut | Ammattiliitto Pro
Valikko
  • Muut Pron verkkopalvelut
Pro+

Hyvinvointipalvelut

Mistä voimia arkeen tai kipinää liikkumiseen? Hae yksin tai perheen kanssa Palkansaajien hyvinvointi ja terveys PHT:n 1. askel -hyvinvointijaksolle tai Hyvinvointilomien ja Solaris-lomien tuetuille virkistyslomille.

PHT

1. askel -hyvinvointijaksot

Palkansaajien hyvinvointi ja terveys PHT ry järjestää tuettuja, työkykyä ja terveyttä edistäviä 1. askel -hyvinvointijaksoja työikäisille aikuisille ja heidän perheilleen. 

Jaksot toteutetaan suomalaisissa hotelleissa, lomakeskittymissä, terveyskylpylöissä ja urheiluopistoissa eri puolilla Suomea. Jaksoille haetaan sähköisessä hakujärjestelmässä.

Osallistumisesta maksetaan edullinen omavastuuosuus. PHT:n toimintaa toteutetaan sosiaali- ja terveysministeriön tuella Veikkauksen tuotoista.

Palkansaajien hyvinvointi ja terveys PHT ry

Hyvinvointilomat

Hyvinvointilomat ry järjestää tuettuja lomia lomakodeissa, lomakeskuksissa, urheiluopistoissa sekä kylpylähotelleissa.

Lomatuki myönnetään taloudellisin, sosiaalisin ja terveydellisin perustein korkeintaan joka toinen vuosi. Hakemuksessa on ilmoitettava aiemmin saadut lomatuet, myös muiden järjestöjen myöntämät. Lomalle haetaan sähköisesti tai tilaamalla tai tulostamalla ja postittamalla hakulomake.

Omavastuuosuus vaihtelee lomakohteittain.  Sosiaali- ja terveysministeriö tukee Veikkauksen tuotoista lomatoimintaa.

Hyvinvointilomat ry

Solaris-lomat

Solaris-lomat ry järjestää Raha-automaattiyhdistyksen rahoittamia tuettuja lomia. Lomat myönnetään taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein.

Tuettua lomaa voivat hakea kaikki Suomessa vakituisesti asuvat ihmiset, jotka eivät omin varoin pysty järjestämään lomaa. Lomaa on mahdollisuus hakea yksin tai perheen kanssa.

Lomailija maksaa tuetun loman omavastuuosuuden ja matkat. Lomalle voi hakea sähköisesti tai tulostamalla ja postittamalla hakulomake.

Solaris-lomat ry

Lisätietoa muun muassa hakuajoista löydät myös Proplussan jäsenpalvelukanavalta.

 

Etkö ole varma, miten soveltaa vastausta?

 Jäsen, ota yhteyttä meihin maksutta 

Etkö ole vielä jäsen? 

Liity tästä ja saat asiantuntijoidemme kaikki palvelut heti käyttöösi