Työhyvinvointikortti ja -koulutus | Ammattiliitto Pro
Valikko
 • Muut Pron verkkopalvelut
Pro+

Työhyvinvointikortti ja -koulutus

Työhyvinvointikortti on Ammattiliitto Pron vastaus työssä jaksamisen parantamiseksi ja työurien pidentämiseksi. Päivän kestävä Työhyvinvointikorttikoulutus innostaa ja ohjaa työyhteisöjä kehittämään työpaikkaansa yhteisvoimin.

 

Työhyvinvointikortti on hyvä tapa osoittaa, että sen haltija hallitsee työhyvinvoinnin perusasiat. Työpaikalla hän osaa tukea omaa ja yhteisön hyvinvointia. Työturvallisuuskeskus (TTK) on käynnistänyt vuonna 2011 koulutuksen, jossa Pron kehittämän kortin voi suorittaa.

 

Koulutuksella saadaan alkuun työhyvinvoinnin kehittäminen työpaikalla. Se vahvistaa yhteistä käsitystä työhyvinvoinnista, jäsentää rooleja ja vastuita sekä tiivistää yhteistyötä.

 

Työpaikan voimavaroja ja kehittämiskohteita arvioidaan ennakkotehtävässä. Koulutuspäivän aineistot, keskustelut ja ryhmätehtävät auttavat työstämään kehittämiskohteita koulutuksen jälkeen.

 

Työhyvinvointia kannattaa kehittää

Työhyvinvointi auttaa organisaatiota menestymään, edistää työurien kestoa ja vähentää sairaus- ja eläkekuluja. Hyvinvoiva henkilöstö viihtyy työssään. Motivoitunut ja työhönsä sitoutunut työyhteisö toimii tehokkaasti.

Mitä Työhyvinvointikorttikoulutuspäivä pitää sisällään?

Kurssipäivä koostuu kolmesta osasta sekä lopputentistä. 

 • Mistä työhyvinvointi koostuu?
 • Kehittäminen, roolit ja vastuut
 • Säädösperusta
 • Tuottavuus ja työhyvinvointi

Johtamalla työhyvinvointia

 • Esimiestyö ja työhyvinvointi
 • Itsensä johtaminen
 • Ammattitaito ja osaaminen
 • Työkyvyn edistäminen

Toimiva työyhteisö

 • Yhteistyö ja hyvä työkäyttäytyminen
 • Häiriötilateet ja toimintamallit häiriötilanteissa
 • Ilmapiirin ja työyhteisötaitojen kehittäminen

Kenelle Työhyvinvointikorttikoulutus sopii?

Työhyvinvointikorttikoulutus soveltuu koko henkilöstölle. Erityisesti esimiehet, työsuojeluvaltuutetut ja luottamusmiehet saavat koulutuksesta tarpeellista tietoa ja tukea työhyvinvoinnin kehittämiseen.

Työhyvinvointikortti edullisesti Pron koulutuksessa

Pro toimii TTK:n yhteistyökumppanina ja tarjoaa koulutusta yrityksille. Kouluttajamme ovat TTK:n valmentamia ja käytämme TTK:n koulutusaineistoa.

Työhyvinvointikorttikoulutuksesta laskutetaan vain materiaali- ja korttikulut, jotka ovat 15 € henkilöltä.. Hintaan sisältyy kouluttajan työpanos ja matkat, ennakkotehtävä, koulutusmateriaali, kertaus ja Työhyvinvointikortti.

Kauanko Työhyvinvointikorttikoulutus kestää?

Työhyvinvointikorttikoulutus kestää seitsemän tuntia ja koulutus voidaan jakaa kahteen osaan. Työhyvinvointikortin saaminen edellyttää osallistumista koko koulutukseen ja kertauksen suorittamista koulutuspäivän päätteeksi. 

Koulutus poikkeuksellisesti nyt verkossa

Verkkokoulutus on 2 x 3,5 h pituinen vuorovaikutteinen webinaari, jonka lopussa tehdään kertaus. Koulutusjulkaisut postitetaan osallistujille ennen verkkototeutusta.

Tilaa koulutus omalle työpaikallesi!

Tiedustele koulutusta Pron työympäristö- ja tasa-arvoasiantuntija Tanja Lehtorannalta, puhelin 050 572 2568 ja sähköposti: tanja.lehtoranta@proliitto.fi.

Lue lisää:
Työturvallisuuskeskus: Työhyvinvointikortti

Etkö ole varma, miten soveltaa vastausta?

 Jäsen, ota yhteyttä meihin maksutta 

Etkö ole vielä jäsen? 

Liity tästä ja saat asiantuntijoidemme kaikki palvelut heti käyttöösi

 

Kysy lisää: