Annathan nuorelle mahdollisuuden | Ammattiliitto Pro

Annathan nuorelle mahdollisuuden

8.12.2011 klo 10:54

Myös sinä voit halutessasi vaikuttaa tulevaisuuteen. Osallistu vakuutusyhtiö Turvan ja Pron kampanjaan.

Tie aikuisuuteen ei aina ole mutkaton. Jospa auttaisit nuorta löytämään suunnan.
Kuva: Shutterstock

Pro Uutiset/Jaana Pohja

Pro ja vakuutusyhtiö Turva ovat lyöneet hynttyyt yhteen nuorten paremman tulevaisuuden puolesta.

Nyt myös prolaiset voivat tukea valtakunnallisen työpajayhdistyksen ylläpitämän Mahdollisuusrahaston toimintaa, kun Turva lahjoittaa jokaisesta Pron jäsenen vakuutusyhtiön kampanjasivustolle jättämästä yhteydenottopyynnöstä yhdistykselle viisi euroa.

Liittomarkkinointipäällikkö Tiina Neuvonen Turvasta kertoo, että rahasto tukee nuorten sosiaalista vahvistumista ja parantaa heidän elämäntilannettaan.

– Työpajalla heille annetaan aikaa ja mahdollisuus etsiä tietään, kun oppimisen tukena on oma valmentaja.

Vierailusi kampanjasivustolla voi muuttaa elämän. Hyvää voit tehdä aina, mutta tämä kampanja päättyy joulukuun lopussa. Mahdollisuusrahastoon annettujen lahjoitusten jakamisesta vastaa valtakunnallinen työpajayhdistys.

Työpajayhdistyksen toimintaan voit tutustua tästä

Tarkempaa tietoa Ammattiliitto Pron jäsenvakuutuksesta ja jäseneduista löydät täältä.