Antti Palolaa pyydettiin jatkamaan STTK:n puheenjohtajana | Ammattiliitto Pro

Antti Palolaa pyydettiin jatkamaan STTK:n puheenjohtajana

11.5.2017 klo 10:40

Puheenjohtaja valitaan STTK:n edustajiston kokouksessa 12. joulukuuta 2017 seuraavaksi neljäksi vuodeksi.

Pro Uutiset/STTK

Antti Palolaa on pyydetty jatkamaan toimihenkilökeskusjärjestö STTK:n puheenjohtajana seuraavat neljä vuotta.  Pyynnön esitti kaikkien STTK:n jäsenliittojen puolesta Julkis- ja yksityisalojen toimihenkilöliiton Jytyn puheenjohtaja Maija Pihlajamäki tänään STTK:n edustajiston kokouksen yhteydessä.

Palola on toiminut STTK:n puheenjohtajana joulukuusta 2013 alkaen. Puheenjohtaja valitaan STTK:n edustajiston kokouksessa 12. joulukuuta 2017.

– Palola on STTK:n tavoitteiden ajajana tiukka, mutta yhteistyökykyinen ja ratkaisuhakuinen. Hänen johdollaan STTK on saanut tavoitteitaan edistettyä vaikeissa työmarkkinaneuvotteluissa kuten eläkeuudistuksessa ja kilpailukykysopimuksessa, puheenjohtaja Maija Pihlajamäki Jytystä totesi.

–  Hän on samanaikaisesti uudistanut STTK:ta moderniksi, rohkeita avauksia tekeväksi ketteräksi keskusjärjestöksi. Luotamme siihen, että hän uudistaa keskusjärjestöä jatkossakin STTK:n uuden strategian pohjalta.

Palola kiitti liittojaan luottamuksesta ja totesi toivovansa jatkaa STTK:n johdossa.

58-vuotias Palola on koulutukseltaan merikapteeni. Ennen STTK:ta hän on työskennellyt muun muassa Palkansaajajärjestö Pardian puheenjohtajana, Suomen Laivanpäällystöliiton varatoiminnanjohtajana ja Åbo Navigationsinstitutin rehtorina.