Huippusuosittu Arjen juridiikkaa -webinaarisarja saa nyt jatkoa! | Ammattiliitto Pro

Huippusuosittu Arjen juridiikkaa -webinaarisarja saa nyt jatkoa!

23.9.2019 klo 11:05

Pron jäsenille maksuttomat Arjen juridiikka -webinaarit jatkuvat. Lokakuun webinaari käsittelee avioeroa ja sitä, mitä se tuo tullessaan.

arjen_juridiikkaa_pron_jasenille

Pro Webinaarit

Maaliskuussa 2019 alkaneen Arjen juridiikka -webinaarisarjan seuraava osa järjestetään 17.10 kello 18-19.   Lokakuun webinaari käsittelee avioeroa ja sitä, mitä se tuo tullessaan. Aiheina ovat muun muassa omaisuuden ositus ja erottelu sekä lapsen huolto ja elatus.  Webinaarin pitää varatuomari Elina Kiiski Eversheds Asianajotoimistosta.

Sarjan kolmas osa, Perintö ja testamentti -webinaari, järjestetään 19.11 klo 18-19, ja sen aiheita ovat muun muassa lakiosa, lesken asema, perinnöstä luopuminen ja vastuu pesän veloista.

Arjen juridiikka -webinaarisarjan ensimmäinen, 27. maaliskuuta järjestetty, edunvalvontavaltuututusta käsittelevä webinaari on edelleen katsottavissa Proplussassan videokirjastossa. Kirjaudu palveluun jäsennumerollasi.

Arjen juridiikka -webinaarit ovat Ammattiliitto Pron jäsenille maksuttomia.

Ilmoittaudu lokakuun Mitä avioero tuo tullessaan? -webinaariiin viimeistään 14.10.2019 tästä
Ilmoittaudu marraskuun Perintö ja testamentti -webinaariin viimeistään 17.11.2019 tästä

Webinaarisarja jatkuu lokakuussa.