Prossa on nyt ICT-viikot | Ammattiliitto Pro

Prossa vietetään ICT-viikkoja helmikuun alusta maaliskuun loppuun. #ICTviikot näkyvät Pron nettisivuilla, sekä sosiaalisessa mediassa. Viikkojen aikana teemme näkyväksi sekä luottamusmiesten, että Pron henkilökunnan työtä, ja nostamme esiin runsaasti ICT-alan asioita.

Osallistu ja seuraa viikkojen tapahtumia #ICTviikot tai suoraan Pron netti- ja Facebook-sivuilla.

Helmikuu käynnistyy ICT- ja viestintäsektorin johtajan Anssi Vuorion blogilla pakkolaeista, jotka toteutuessaan heikentävät huomattavasti alalla työskentelevän toimihenkilön asemaa.

Helmikuun alusta käynnistyy myös instagram-kisa. Kuvaa työpisteesi ja jaa kuva instagramissa tunnisteilla #protyossa ja @proliitto. Arvomme kahden viikon välein yllätyspalkintoja kuvan julkaisseiden kesken.