Jäsenmaksujen työnantajaperintä Teknologiateollisuuden jäsenyrityksissä | Ammattiliitto Pro

Jäsenmaksujen työnantajaperintä Teknologiateollisuuden jäsenyrityksissä

13.1.2020 klo 13:24

Pron jäsenille ei aiheudu työnantajan toimenpiteestä mitään haittaa eikä prolaisten tarvitse tehdä mitään. Liiton ja työttömyyskassan jäsenyys, edut ja muut palvelut ovat normaalisti jäsenten käytössä.

Teknologiateollisuus on tänään 13. tammikuuta 2020 ilmoittanut, että sen jäsenyritykset eivät toistaiseksi peri Ammattiliitto Pron ay-jäsenmaksuja tai tilitä niitä edelleen Prolle. Työnantajaliitto on ilmoittanut syyksi Pron sunnuntaina 12. tammikuuta ilmoittamat lakot teknologiateollisuudessa 27.1.–9.2.2020.

Pron jäsenille ei aiheudu tästä työnantajan toimenpiteestä mitään haittaa. Pron ja työttömyyskassan jäsenyys, edut ja muut palvelut ovat normaalisti jäsenten käytössä.

Pro seuraa jäsenmaksujen tilittämistä

Työnantajat tilittävät jäsenmaksut Prolle viimeistään kuuden kuukauden kuluessa jäsenmaksujen maksamisesta. Pro seuraa tilannetta työnantajaperinnässä olevien jäsenten osalta ja on tarvittaessa yhteydessä jäseniin.

Jos sinulla on kysyttävää, olethan yhteydessä liiton jäsenpalveluihin.

Lue myös Jorma Malisen ja Anssi Vuorion haastattelu Demokraatti-lehdestä.