Henkilöstö kouluttautuu tiistaina – jätä sähköinen palvelupyyntö | Ammattiliitto Pro

Kaikki Pron palvelulinjat ovat kiinni tiistaina 4. kesäkuuta. Työnantajaperinnän palvelulinja (09) 1727 3390 on kiinni perjantaina 7.6. ja tiistaina 11.6. koko päivän.

Jätä sähköinen palvelupyyntö

Jäsenasioissa voi lähettää sähköpostia osoitteeseen jasenasiat@proliitto.fi tai jättää palvelupyynnön Proplussan kautta Proplus.fi  > Kysy jäsenpalveluista. Pron mobiilisovelluksen kautta jäsenpalvelun tavoittaa kohdassa Jäsenyysneuvot, Ota yhteyttä. Työnantajaperintään voi lähettää sähköpostia osoitteeseen ta-perinta@proliitto.fi.

Työ- tai virkasuhteeseesi liittyvissä asioissa voit lähettää työ- tai virkasuhdeasialomakkeen tai jättää palvelupyynnön Työsuhdepalvelukanavaan osoitteessa Proplus.fi > Kysy tyelämäpalveluista.

Pron yhteystiedot