Kaveri kans! -kampanja saa jatkoa | Ammattiliitto Pro
Valikko
  • Muut Pron verkkopalvelut
Pro+

Kaveri kans! -kampanja saa jatkoa

3.2.2016 klo 07:00
|

Suosittu Kaveri kans! -kampanja jatkuu kesäkuun loppuun! Tuo kaverisikin Pron jäseneksi ja saat kiitoksena jokaisesta ajalla 1.2.–30.6.2016 hankkimastasi jäsenestä 40 euron arvoisen lahjakortin.

Pro Jäsenasiat

Jokainen uuden jäsenen hankkinut prolainen saa 40 euron lahjakortin S-ryhmän tai K-ryhmän kauppaan, kunhan oma ja uuden jäsenen jäsenmaksu on asianmukaisesti maksettu. Mitä useamman jäsenen hankit, sitä enemmän lahjakortteja kertyy.

Suosittu Kaveri kans! -kampanja jatkuu ja kestää nyt 1.2.–30.6.2016. Helpotimme samalla hankkimistasi jäsenistä ilmoittamista: täytät kätevästi vain nettilomakkeen http://liitypro.fi/jasenhankkija.

Kuinka toimin?

Kilpailuun osallistuminen ei vaadi erillistä ilmoittautumista. Näin yksinkertaista se on!

  1. Suosittele Pron jäsenyyttä kaverillesi.
  2. Kun kaveri on liittynyttäytä täytä ilmoituslomake osoitteessa http://liitypro.fi/jasenhankkija ja jää odottamaan palkintoasi. 

Tietoa, vinkkejä ja materiaalia jäsenyyden tarjoamiseen löydät Proplussasta: Pro Tietopankki > Osallistuminen ja vaikuttaminen > Jäsenhankinta 

Jäseneksi liittyminen käy näppärästi verkossa täyttämällä liittymislomake tai jättämällä yhteydenottopyyntö osoitteessa http://liitypro.fi

40 euron lahjakortti odottaa jäsenhankkijaa

Jokaisesta hankkimastasi jäsenestä saat toiveesi mukaan 40 euron S-ryhmän tai K-ryhmän lahjakortin. Mitä useamman jäsenen hankit, sitä enemmän lahjakortteja kertyy. Palkinnon saamisen edellytyksenä on, että hankittu jäsen:

  • ei ole eronnut Prosta ja liittynyt uudelleen 1.2.–30.6.2016 välisenä aikana
  • on ollut jäsenenä kolme peräkkäistä kalenterikuukautta ja maksanut jäsenmaksut sääntöjen mukaisesti
  • on Pron jäsen palkinnon luovutushetkellä

Maksamme jäsenhankkijalle palkinnon heti, kun pystymme varmistamaan, että liittyjä on maksanut kolmen kuukauden jäsenmaksut. Mitä useamman jäsenen hankit, sitä enemmän lahjakortteja kertyy.

Sääntöjen hyväksyminen

Ilmoittamalla hankkimasta jäsenestä edellä ohjeistetulla tavalla, sitoudut noudattamaan kilpailun sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Pro pidättää oikeuden kampanjan ehtojen ja palkintojen muutoksiin.

Pro hoitaa palkintotiedot verottajalle

Jäsenhankinnassa saadut materiaaliset palkinnot ovat veronalaista ansiotuloa, kun niiden arvo on yhteensä vähintään 100 euroa vuodessa. Verotusvuosi on se, jolloin palkinnon saa. Hoidamme palkintotiedot verottajalle ja ne näkyvät esitäytetyssä veroilmoituksessasi.