Klikkaa lomalle jäsenetuhintaan | Ammattiliitto Pro

Pro Jäsenedut

Syyskuun 24. päivä hakuun tulevat lomaviikot 2–22 vuodelle 2019 Pron jäsenten käytössä oleviin Holiday Club -kohteisiin.

Pron jäsenenä voi osallistua sekä lomaviikkojen että hissilippujen hakuun 24.9. alkaen. Haku päättyy 22.10.2018, ja lomaviikot arvotaan hakijoiden kesken 25.–26.10.2018.

Arvonnassa mahdollisesti vapaaksi jääneet loma-ajankohdat tulevat varattaviksi 6.11.2018 klo 10.

Lomaviikkojen varaaminen on helppoa

Tutustu vapaisiin viikkoihin ja kohteisiin Holiday Clubin sivulla. Kirjaudu sivuille käyttäjänimellä pro@holidayclub.shop ja salasanalla proviikot osoitteessa https://www.holidayclubresorts.com/fi/yrityspalvelu/.

Klikkaa sivun ylälaidassa olevaa välilehteä VAPAAT VIIKOT ja kirjoita käyttäjätunnus (jäsennumero) ja salasana. Jos olet unohtanut salasanan, klikkaa "Unohditko salasanan?" ja jäsennumeron kirjoitettuasi saat uuden salasanan sähköpostiisi.

Jos olet ole kirjautunut aikaisemmin palveluun, klikkaa kohtaa "Rekisteröi uusi käyttäjä".

Lisää tietoa mobiilisovelluksesta ja Proplussasta

Ammattiliitto Pro -mobiilisovelluksesta löytyy lisätietoa kohdasta: Edut ja alennukset > Holiday Club -lomaviikkojen sekä Hissilippujen kauden 2018-2019 haku alkaa.

Proplussasta kohdasta: Jäsenyys ja jäsenedut > Etuja jäsenyydestä > Matkaedut > Holiday Clubin lomaviikot  ja Hissiliput