Koronan vaikutukset talouteen ja työllisyyteen – miten pääsemme kriisistä pois? | Ammattiliitto Pro

Koronan vaikutukset talouteen ja työllisyyteen – miten pääsemme kriisistä pois?

22.5.2020 klo 07:59

Pron webinaarissa analysoidaan COVID-19-pandemian vaikutuksia maailman sekä Suomen talouteen ja työllisyyteen torstaina 28. toukokuuta kello 17–18. Webinaari on jäsenille maksuton.

Pro Koulutukset

Ammattiliitto Pron elinkeino- ja talouspoliittinen asiantuntija Ozan Yanar kertoo webinaarissa koronapandemian vaikutuksista maailman sekä Suomen talouteen ja työllisyyteen. Luvassa on analyysiä toimihenkilöiden yhteistoimintaneuvotteluista luottamusmiehiltä saatujen tietojen valossa. Lisäksi pohditaan, millaisilla toimilla maat yrittävät tukea talouksiaan ja millaisilla exit-strategiolla pyritään pääsemään pois kriisitilanteesta.

Ilmoittaudu Pron eTapahtuma-kalenterin kautta. Osallistujavahvistus ohjeineen ja linkkeineen lähetetään ilmoittautuneille webinaaria edeltävänä päivänä.