Kustavista pääsee nauttimaan ympäri vuoden | Ammattiliitto Pro
Valikko
  • Muut Pron verkkopalvelut
Pro+

Kustavista pääsee nauttimaan ympäri vuoden

9.8.2018 klo 15:01
|

Kustavin Lootholma tarjoaa rentouttavan ympäristön ympärivuotiselle lomailulle. Pron jäsenet pääsevät yöpymään kauniissa saaristolaismaisemissa edullisemmin.

Pro Uutiset

Kustavin Lootholmassa kulkijaa odottaa idyllinen matkakohde, joka soveltuu sekä veneilijälle, karavaanarille, luonnossa retkeilevälle reppureissaajalle että tasokasta loma-asumista etsivälle.

Prolaiset pääsevät nauttimaan Lootholman laadukkaista lomahuoneistoista, upeista saaristolaismaisemista sekä alueen tarjoamista aktiviteeteista edullisemmin.

”Kesä on sujunut Kustavissa loistavasti”

Helteinen kesä on kulunut saaristolaiskylässä loistavissa tunnelmissa.

– Kesä on sujunut todella hyvin! Lootholmassa on riittänyt runsaasti kävijöitä, ja mökit ja jurtat ovat olleet kovassa käytössä. Tansseja on järjestetty joka viikonloppu, ja saaristossa on myös ollut hyvä viilentyä näin kuumana kesänä, kertoo toiminnanjohtaja Kimmo Laatta Kustavin matkailusta.

Saaristolaiskylän alueella pääsee nauttimaan kauniista luonnosta, ulkoilusta, hyvästä ruoasta sekä liikunnasta. Alueelta löytyy esimerkiksi frisbeegolf-rata, rantalentopallokenttä sekä laadukas ravintola.

Syys tai- joululomasuunnitelmat vielä tekemättä?

Lootholmassa voi majoittua monella tavalla. Vierailijoiden käytössä on tasokkaita lomahuoneistoja, vierasvenesatama sekä leirintäalue.

Lomahuoneistoja vuokrataan kävijöille ympäri vuoden. Paritalohuoneistoissa on yksi tai kaksi makuuhuonetta ja makuuparvella paikat kuudelle.

Majoitustilat ovat olleet suosittuja koko kesän. Vielä löytyy kuitenkin mahdollisuuksia päästä nauttimaan kesäisestä Kustavista.

– Elokuun viikonloput ovat pitkälti loppuun varattuja, mutta elokuun arkipäivinä meiltä löytyy vielä tilaa lomailijoille! Syyskuussa vapaita viikonloppuhuoneistoja löytyy vielä muutama, ja lokakuusta lähtien varauskalenterissa on runsaasti valinnanvaraa, kertoo toiminnanjohtaja Laatta.

Nyt onkin hyvä hetki alkaa suunnitella loppukesän reissua, tulevaa syyslomaa tai joulun ja uudenvuoden suunnitelmia.

– Loppuvuodesta Lootholmassa paljuillaan, ulkoillaan ja nautitaan luonnosta!

Pron jäsenet yöpyvät saaristolaismaisemissa edullisemmin

Pron jäsenet pääsevät yöpymään Lootholmassa edullisemmin: jäsenyys pudottaa yöpymisen hinnan tai satamamaksun puolella. Pron jäsenet saavat 50 prosentin alennuksen varauskalenterissa näkyvistä hinnoista.

Varauksen voi tehdä Lootholman verkkosivuilla – järjestelmä näyttää varatessa täyden hinnan. Kun saavut kesäkaudella Lootholmaan, näytä jäsenkortti maksaessasi, niin saat alennuksen. Täytä talvikaudella matkustusilmoitukseen jäsennumerosi, niin saat laskun, jossa alennus on huomioitu.

Kustavista on matkaa Helsinkiin 240 kilometriä, Turkuun 70 kilometriä, Tampereelle 200 kilometriä ja Raumalle 100 kilometriä.