Lapsenlapset mukaan matkustajavakuutukseen | Ammattiliitto Pro

Lapsenlapset mukaan matkustajavakuutukseen

16.10.2017 klo 16:05

Yhä turvallisempaa matkaa – prolaisten lapsenlapset mukaan Turvan matkustajavakuutukseen vuoden 2018 alusta.

Ammattiliitto Pro on ottanut Turvasta jäsenilleen matkustajavakuutuksen, joka jatkuu vuodenvaihteen jälkeen uudistunein ehdoin.

Vuoden 2018 ensimmäisestä päivästä lähtien vakuutettuja ovat myös Pron jäsenen mukana matkustavat alle 20-vuotiaat jäsenen omat lapsenlapset ja puolison lapset. Myös mukana matkustavat alle 20-vuotiaat omat lapset ja samassa taloudessa asuvat lapset kuuluvat vakuutukseen vuodenvaihteen jälkeenkin.

Turvaa kriiseihin

Ensi vuoden alusta matkustajavakuutukseen sisältyy myös turvaa kriisitilanteiden varalle. Jos matkakohde joutuu terrori-iskun kohteeksi tai luonnonkatastrofin koettelemaksi ja vakuutettu haluaa palata matkaltaan ennenaikaisesti kotiin, Turva korvaa paluumatkan kustannukset.

Turva ei kuitenkaan tällaisessa tilanteessa korvaa vakuutusehdoissa mainittuja muita matkan keskeytymisen kustannuksia, kuten ennakkoon maksettuja palveluita tai korvausta menetetyistä matkapäivistä.

Ehtomuutokset astuvat voimaan 1.1.2018. Jos olet matkalla vuodenvaihteessa ja sinulle sattuu vahinko vuoden 2017 puolella, voit hakea korvauksia vuoden 2017 ehtojen mukaisesti.

Seniorien omat vakuutukset

Turva tarjoaa Ammattiliitto Pron eläkeläisille jatkuviin matkustajavakuutuksiin 10 % liittoalennuksen ja omistaja-asiakkaan alennukset. Katso kaikki eläkeläisten vakuutukset Turvan sivuilta.