Maksuton webinaari yrittäjän somemarkkinoinnista 21.5. | Ammattiliitto Pro

Maksuton webinaari yrittäjän somemarkkinoinnista 21.5.

16.5.2019 klo 12:35

Kiinnostaako yrittäjyys? ProSoolo järjestää Pron jäsenille ja ProSoolo-palvelun käyttäjille maksuttoman webinaarin 21. toukokuuta kello 12–13. Ilmoittaudu mukaan 20.5. mennessä.

ProSoolo

Ensimmäinen ProSoolo-webinaari järjestetään 21. toukokuuta kello 12–13 yrittäjän somemarkkinoinnista.

– Suomen Yrittäjäopiston yritystoiminnan kouluttaja ja markkinoinnin asiantuntija Sanna Varis toimii webinaarin kouluttajana, kertoo Pron palvelusektorin johtaja Minea Pyykönen.

Sanna auttaa työssään pienyrittäjiä markkinointihaasteiden ratkaisemisessa. Kymmenen vuoden työkokemus pienyrittäjien kouluttajana on kerryttänyt Sannalle osaamista pienten resurssien ratkaisuista markkinoinnin ja viestinnän suunnittelussa, toteuttamisessa sekä kehittämisessä.

Koulutuksen sisältö:

Yrittäjän somemarkkinointi – ideoi, konseptoi ja toteuta.

• Mistä ideoita somejulkaisuihin?
  • Sisältökonseptit – keskity olennaiseen
  • Sisältösuunnitelma työtä helpottamaan
  • Työkaluja julkaisujen tekoon, seurantaan ja ajastamiseen

Ilmoittaudu mukaan 20. toukokuuta mennessä.

Lue lisää ProSoolo-palvelusta.