Video: Mitä koronavirus ja lomautukset tarkoittavat työpaikoilla? | Ammattiliitto Pro

Video: Mitä koronavirus ja lomautukset tarkoittavat työpaikoilla?

25.3.2020 klo 13:07

Lakimies Totti Brunila vastasi jälleen prolaisten kysymyksiin Ammattiliitto Pron Facebook-livessä keskiviikkona 25. maaliskuuta kello 12. Katso videon tallenne.

Ammattiliitto Pron työsuhde- ja virkaehtoneuvontaan on tullut paljon kysymyksiä koronaviruksen aiheuttamista lomautuksista ja niiden vaikutuksista.

Lakimies Totti Brunila vastasi jälleen kysymyksiin Ammattiliitto Pron Facebook-livessä keskiviikkona 25. maaliskuuta kello 12.

Liitto auttaa vaikeassa tilanteessa

Videolla Totti vastaa jäsenten kysymyksiin perjantaina 20. maaliskuuta.

Brunila kannustaa ottamaan yhteyttä liittoon, mikäli tilanne herättää huolta. Mukaan Facebook-liveen voi tulla kuuntelemaan, vaikka kysymyksiä ei olisikaan.

– Meille liitossa on hyvin tärkeää, että tällaisessa epävarmassa tilanteessa tuemme jäseniämme ja tarjoamme neuvoa. On tärkeää, ettei kukaan jää huolensa kanssa yksin.

Liity  Ota yhteyttä Yt-paketti Tietoa koronaviruksesta