Motoristi kurvaa syyskuussa Saloon | Ammattiliitto Pro
Valikko
  • Muut Pron verkkopalvelut
Pro+

Motoristi kurvaa syyskuussa Saloon

28.6.2017 klo 10:41
|

Odotettu Pron motoristitapahtuma järjestetään tänä vuonna Salossa. – Luvassa on mukava lauantaipäivä hyvässä seurassa Mathildedalin ruukkikylän ohjelmatarjonnasta ja antimista nauttien, kertoo motoristi ja sopimusala-asiamies Mallu Helin Tampereen aluetoimistosta.

Pro Uutiset

Pron motskaritapahtuma järjestetään syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna Salon Mathildedalissa.

– Luvassa on mukava lauantaipäivä hyvässä seurassa Mathildedalin ruukkikylän ohjelmatarjonnasta ja antimista nauttien, kertoo motoristi ja sopimusala-asiamies Mallu Helin Tampereen aluetoimistosta.

Motoristit kokoontuvat Saloon ja sieltä ajetaan Matildedaliin lounaalle. Sen jälkeen alkavat lyhyet Pro-infot ja iltapäivällä pääsee tutustumaan ruukinkylään ja kylän omaan panimoon.

– Panimovierailun vuoksi matkan Salosta Matildedaliin voi taittaa oman pyörän sijasta bussikuljetuksellakin, Helin huomauttaa.

Ohjelman sekä siihen sisältyvät ruokailut tarjoaa Pro sekä Pron yhteistyökumppani Turva.

Motoristitapahtuma on järjestetty aiempina vuosina Levillä ja Ähtärissä, nyt on vaihteeksi luvassa Etelä-Suomessa asuville lyhyempi ajomatka tapahtumaan.

Ilmoittaudu ripeästi mukaan

Ilmoittautumisaika päättyy viimeistään 2.8.2017 tai jo aiemmin, jos Pro-majoituskiintiö täyttyy sitä ennen.

Tarkat ilmoittautumisohjeet löytyvät kirjautumalla Proplussaan ja kirjoittamalla hakukentään Pro Motoristit Suomi. Liity ryhmään, jos et vielä ole liittynyt. Ryhmässä tiedotetaan ohjelmasta ja muista tapahtumaan liittyvistä asioista.

Vain ProPlus-ohjeen mukaan tehty huonevaraus toimii ilmoittautumisena tapahtumaan ja oikeuttaa 2.9.2017 Pro Motoristien ohjelmaan. 

 

Levi Wild Riden  tunnelmiin vuodelta 2015 pääsee tästä: