Pro kiertää Suomea suvessa | Ammattiliitto Pro
Valikko
  • Muut Pron verkkopalvelut
Pro+

Pro kiertää Suomea suvessa

14.6.2018 klo 07:36
|

Tule moikkaamaan Pron teltalle festareilla ja kesätapahtumissa! Valkeakoskelle kannattaa ostaa etuhintainen lippu etukäteen verkosta.

Pro Uutiset

Ammattiliitto Pro on mukana kesätapahtumissa ympäri Suomen.

Pron teltta pystytetään keskiyön aurinkoon Sodankylän elokuvafestivaaleilla 13.–17. kesäkuuta, ja siellä pääsee keskustelemaan palkoista ja palkkojen avoimuudesta.

Työmarkkinajärjestöt ovat mukana rennossa Helsinki Pride -perhetapahtumassa 25. kesäkuuta kello 15–18 muistuttamassa, että syrjintä ja häirintä ovat työelämässä kiellettyjä. 

Heinäkuussa Pron asiantuntijoita voi tulla tapaamaan Tangomarkkinoilla taivuttelun tauolla 12.–14.7. Seinäjoella.

Suomi Areenalla Pron asiantuntijoita, asiamiehiä ja hallituksen jäseniä tapaa Porin torilta 16.–20. heinäkuuta. Yritysvastuuta ja tuotantoketjun avoimuutta valotetaan paneelikeskustelussa torstaina 19. heinäkuuta kello 17.30 Bepopissa.

Heinäkuun viimeisenä viikonloppuna käryää bensa ja makkara Nesterallissa Jyväskylässä. Oulussa pro päräyttää Qstock-festareille 27.-28. 7.

Vitosen etu Valkeakosken Työväen musiikkitapahtumaan

Heinäkuussa Valkeakosken Työväen Musiikkitapahtumassa lavalla nähdään mittava kattaus eturivin esiintyjiä ja monipuolisesti poppia, rokkia, räppiä, työväenlauluja ja maailmanmusiikkia.

Nelipäiväisellä festarilla esiintyvät Aleksi Aava Band, Apulanta, Dumari & Spuget, Duunari Stand-up, Gasellit, Happoradio, Huora, Japi Hyökyvaara, Juha Tapio, Juurakko, Los Salsanismo, Mara Balls, Matti ja Teppo, Minä & Nieminen, Mira Luoti, Olavi Uusivirta, Paleface & Värttinä, Reino Nordin, Scandinavian Music Group, Suvi Teräsniska, Timo Rautiainen ja Trio Niskalaukaus, Younghearted, Isac Elliot, Elsi Sloan, Petteri Sariola.

Pron jäsenet voivat hankkia festarilipun Työväen Musiikkitapahtumaan etukäteen tarjoushintaan, kun lippu ostetaan verkosta.

Työväen Musiikkitapahtuma järjestetään tänä vuonna 26.–29.7. UPM:n Tervasaaren paperitehtaan ja Myllysaaren museon miljöössä.

Kaikki festivaalin jo julkaistut ohjelmatiedot löytyvät festivaalin verkkosivuilta osoitteesta http://valmu.com/