Pro kysyy jäsenten mielipidettä sopimustavoitteista | Ammattiliitto Pro

Pro kysyy jäsenten mielipidettä sopimustavoitteista

2.5.2019 klo 11:04

Viime viikolla prolaiset saivat sähköposteihinsa kyselyn, jossa selvitettiin mielipiteitä työ- ja virkaehtosopimusneuvotteluissa neuvoteltavista asioista.

Ammattiliitto Prossa valmistaudutaan työ- ja virkaehtosopimusneuvotteluihin kovaa vauhtia. Viime viikolla prolaiset saivat sähköposteihinsa kyselyn, jossa selvitettiin mielipiteitä neuvoteltavista asioista.

Kyselyn tarkoituksena on valmistella liiton yhteiset työ- ja virkaehtosopimustavoitteet – tavoitteet, joita neuvotteluissa halutaan edistää kaikilla sopimusaloilla.

Ensimmäisenä työehtosopimusneuvottelut alkavat kesän jälkeen teknologiateollisuuden sopimusalalla. Työ- ja virkaehtosopimusten kirjo on laaja, ja niinpä viimeisimpien alojen neuvotteluja aloitellaan vasta kevättalvella 2020.

Etkö saanut kyselyä? Kirjaudu omalla jäsennumerollasi Proplussaan ja tarkista, että omat yhteystietosi ovat ajan tasalla.