Pro lahjoittaa jäsenille kasvosuojat | Ammattiliitto Pro

Pro Jäsenasiat/päivitetty 19.10. maskien toimitusaika "loka-marraskuun aikana"

Pro tarjoaa lahjana jäsenilleen kotimaisen kasvosuojan. Prolainen voi tilata joko kolme kertakäyttöistä tai yhden uudelleen käytettävän neulemaskin. Maskit toimitetaan loka-marraskuun 2020 aikana.

Pro lähetti maskilahjasta sähköpostin kaikille jäsenille keskiviikkona 30. syyskuuta 2020.

– Saamme nyt räjähdysmäisesti kysymyksiä OnniBotin kautta, että onko tämä viesti aito vai kalasteluviesti Jorma Malisen nimissä. Viesti on aito, vahvistaa sähköisten palvelujen koordinaattori Mervi Saari Ammattiliitto Prosta.

Tänä syksynä ihmisten kohtaaminen niin työssä kuin vapaallakin edellyttää taas kiihtyvän koronapandemian vuoksi suojautumista. Monissa julkisissa kulkuvälineissä ja paikoissa suositellaan kasvosuojien käyttöä.

Jäsennumero mukaan tilaukseen

Kasvomaskin tilaamiseen tarvitset jäsennumerosi. Se löytyy muovisesta jäsenkortista tai puhelimestasi, jos olet ladannut Pro-mobiilisovelluksesta, jos olet ladannut sen. Jos jäsennumeroa ei muuten löydy, laita viesti jasenasiat@proliitto.fi