Pro-lehti: Ole ylpeästi keskiluokkaa | Ammattiliitto Pro

Pro-lehti: Ole ylpeästi keskiluokkaa

23.1.2012 klo 09:00

Liiton jäsenet voivat kurkistaa Ammatissa Pro -lehden tammikuun numeroon jo ennakkoon jäsensivuilla. Numero ilmestyy keskiviikkona 25.tammikuuta.

Pro-lehti ilmestyy keskiviikkona 25.11. Pron jäsenet pääsevät lukemaan lehden jo etukäteen Pron jäsensivuilla. Kirjautumista varten tarvitset jäsentunnuksen jäsenkortista.

Ammatissa Pro -lehti

Kuvaaja: Jaani Föhr

Pro-lehti/ Pirjo Salmela

Hei sinä toimihenkilö, pyyhi kengänkuva selästäsi ja nouse ylös, kehottaa Ammatissa Pro -lehti tammikuun numerossaan.

Ilman veroja maksavaa keskiluokkaa Suomi pysähtyisi ja työpaikoilla toiminta hyytyisi. Pro-lehti opastaa toimihenkilöä löytämään itsetunnon, kun työelämä tuntuu epäoikeudenmukaiselta eikä työnantajakaan arvosta.

Pressanvaalien jälkeen on aika kääntää katseet syksyllä edessä oleviin kunnallisvaaleihin. Vaalit tuppaavat myös työpaikoille, kahvipöytiin ja puheisiin. Työnantaja ei voi suhtautua penseästi työntekijänsä poliittiseen toimintaan, mutta rajat on hyvä tietää, jos asettuu ehdolle.

Teimme myös repparimatkan Oulussa Pron asiamiehen matkassa. Hyppää kyytiin!

Lisäksi jäsenille tulee lehden välissä Prolaisen taskuopas. Se kannattaa ottaa talteen.

Jäsenlehteen pääset käsiksi jo muutamaa päivää ennen sen ilmestymistä. Jäsensivuilta löydät myös kaikki viime vuoden numerot selailtavina näköislehtinä.

Anna palautetta ja voita palkinto

Pro-lehden lukijapalautteen voi nyt antaa netissä jäsensivuston kautta.

Jos annat arviosi 10. helmikuuta mennessä, yhteystietosi jättämällä osallistut Mariskoolin arvontaan. Jäsensivuille pääset kirjautumaan jäsennumerolla, joka löytyy jäsenkortistasi.