Pro neuvoo kesäajassa | Ammattiliitto Pro

Pro Jäseneasiat

Kesäaika alkoi ja Pron puhelinpalvelut palvelevat soittajia arkisin kello 9 ja 14 välillä.

Pron palvelut toimivat kesäaikataulun mukaan 25. kesäkuuta ja 10. elokuuta välisenä aikana. Syksyisiin palveluaikoihin siirrytään 13. elokuuta.

Koskeeko asiasi työsuhteen kiemuroita?

Prolaisten työsuhdetta koskeviin kysymyksiin vastataan numerossa (09) 1727 3442.

Työsuhdeasioissa voit soittamisen sijaan täyttää Työsuhdeongelmalomakkeen, joka löytyy yhteystiedoista.

Haluatko kysyä jäsenyydestä tai eduista?

Jäsenyysasioista ja jäseneduista neuvotaan numerossa (09) 1727 3440.

Jäsenasioissa voit lähettää sähköpostia osoitteeseen jasenasiat@proliitto.fi.

Sähköpostia työnantajaperintään

Oletko yrityksen palkanlaskija tai prolainen, jonka työpaikka vaihtuu? Työnantajaperinnästä saa tietoa numerossa (09) 1727 3390.

Työnantajaperinnän asioissa voit lähettää sähköpostia osoitteeseen ta-perinta@proliitto.fi.

Asiaa Työttömyyskassaan?

Jos olet jo asiakas, voit käyttää näppärää sähköistä asiointipalvelua. Työttömyyskassa vastaa numerossa (09)1727 3444

Kaikki jäsenedut ja vakuutuskortti Pron mobiilisovelluksesta

Pron mobiilisovellus pitää kesämenoissa jäsenedut kätevästi mukanasi. Se toimii myös sähköisenä jäsen- ja vakuutuskorttina. Sovellus on saatavissa ilmaiseksi Android-, Apple- ja Windows-älypuhelimiin sekä -tabletteihin.

Appi löytyy sovelluskaupasta nimellä Ammattiliitto Pro, kuvakkeena on Pron logo. Lataus ja käyttöönotto hoituvat helposti. Lue lisää