Pro ottaa käyttöön yhteisöjäsenyyden | Ammattiliitto Pro

Pro Uutiset/Pron tiedote 14.5.2016

Ammattiliitto Pro luo edellytyksiä palkansaajien vahvemmalla ja paremmin koordinoidulle edunvalvonnalle ottamalla käyttöön yhteisöjäsenyyden.

Yhteisöjäsenyys antaa Prolle ja siitä kiinnostuneille liitoille tai yksittäisille yhdistyksille uuden mahdollisuuden kehittää toimintaansa entistä paremmin jäsenten tarpeita vastaavaksi.

– Uudistuksen myötä yhteistyötä eri liittojen ja ammattiyhdistysten välillä voidaan viedä hyvinkin pitkälle, mutta mikä tärkeintä niin, että eri toimijat säilyttävät itsenäisyytensä ja vahvan oman identiteettinsä,  talousjohtaja Jani Salenius Prosta toteaa.

– Tiiviimmällä yhteistyöllä voimme olla yhdessä vaikuttavampia, tehdä työmme kustannustehokkaammin ja tarjota jäsenille parempia palveluita.

Pron edustajisto päätti asiasta kokouksessaan lauantaina Kirkkonummen Majvikissa hyväksymällä uudistuksen edellyttämät sääntömuutokset.