Pro rakentaa suhteita ja kertoo, mistä töitä löytyy | Ammattiliitto Pro
Valikko
  • Muut Pron verkkopalvelut
Pro+

 Unionimedia

Ammatissa Pro -lehti

Fiskarsin toimihenkilöt valitsivat vuosi sitten luottamusmiehekseen Kaisa Savolaisen, joka näkee tehtävän uudesta vinkkelistä.

– Haluaisin tämän roolin olevan entistä enemmän linkki työnantajan, henkilöstön ja yhteiskunnan välillä. Tässä pitää ymmärtää kaikkien tavoitteet ja toimia sovittelijana, hän sanoo.

Jos isännöitsijäksi alat, työpaikka on varma, lupaa puolestaan tamperelainen Elina Lehtinen, ja kertoo isännöitsijän arjesta. Voit vertailla sitä toiseen toimihenkilöduuniin, kun Pro-lehti käy Balilla kurkkaamassa kiinteistönhuollon esimiestyöhön.

Kahden kerroksen työelämää? Jo yli 80 000 suomalaista työskentelee nollatuntisopimuksella, jossa työn ja palkan määrä vaihtelee. Kaksi nollasopparilaista kertoo, millaista on suunnitella elämää muutaman kuukauden pätkissä.

Tarjottiinko sinulle yllätyspaketti? Pro-lehti neuvoo, mitä ottaa huomioon, jos työnantaja tarjoaa irtisanomisen yhteydessä tukipakettia.

Löysimme myös prolaisen, jolla on työssä meikkietu. Arvaatko missä?
 
On lehdessä kovaakin asiaa, kerromme mihin tessiä tarvitaan ja miten yhdenvertaisuussuunnitelma tehdään. Pron edustajiston jäsenet kertovat kokemuksiaan paikallisesta sopimisesta.

Lue lehti klikkaamalla linkkiä: sähköinen lehti.