Pro tukee ilmastolakko-liikettä | Ammattiliitto Pro

Pro tukee ilmastolakko-liikettä

27.9.2019 klo 10:07
| |

Ammattiliitto Pro tukee ilmastolakkoilevia nuoria ja kannustaa jäseniään ilmastotekoihin. Suomi tarvitsee vaikuttavaa ilmastopolitiikkaa, jolla voi säilyttää myös ihmisten hyvinvoinnin.

Meistä jokainen voi tehdä ilmastotekoja: voimme ottaa ilmaston puheeksi työpaikalla ja tehdä aloitteen, joka auttaa vähentämään päästöjä. Lisää vinkkejä ilmastolakkopäivän osallistumiseen voit lukea Sitran blogista täältä

Tule kuulemaan ja keskustelemaan 17.10.2019 ilmastonmuutoksesta ja sen torjumisesta Pron jäsenille ja ystäville tarkoitettuun tilaisuuteen. Illan aikana kuulemme alustukset luonnon monimuotoisuudesta, kiertotaloudesta ja ruokahävikistä. Samalla mietimme ryhmissä millaisia konkreettisia toimia me prolaiset ja myös muut osallistujat voimme tehdä ilmaston muutoksen hillitsemiseksi. Tilaisuus järjestetään 17.10.2019 Pron toimistolla Helsingissä, lue lisää täältä ja ota kaveri mukaasi.

Kansainvälinen ilmastolakko -mielenosoitus järjestetään 27.9.2019.